Emre Can: "Θέλουμε τη δεύτερη θέση"

Την πεποίθηση του ό,τι η Liverpool μπορεί να τερματίσει δεύτερη, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Emre Can.

O Γερμανός μέσος μίλησε μεταξύ άλλων για το επόμενο, κρίσιμο ματς κόντρα στην Newcastle, όπως και την βάση που έχουν χτίσει οι Reds ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Emre Can:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους και νομίζω πως όλοι ανυπομονούν για το ματς. Κάθε αγώνας είναι σαν τελικός πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το Σάββατο θα είναι ένα σκληρό ματς ενάντια στην Newcastle. Έχουν μια καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προπονηθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη."

"Νομίζω πως είμαστε σε μια καλή βάση για το τέλος της σεζόν. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση της Premier League, είμαστε ακόμα στο Champions League και πιστεύω ό,τι είμαστε σε πολύ καλή θέση. Όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε και να παίζουμε όπως στα τελευταία ματς."

"Μπορείτε να δείτε πόσο δύσκολο είναι, φυσικά θέλουμε να είμαστε στην κορυφαία τετράδα και θέλουμε τη δεύτερη θέση, πίσω από την Manchester City. "Νομίζω ό,τι την City θα είναι δύσκολο να την πιάσεις γιατί έχει πάρα πολλούς βαθμούς, αλλά μπορούμε να είμαστε δεύτεροι".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.