Αφήνει το Melwood για το Simonswood Lane με την αγορά νέων εγκαταστάσεων!

Έτοιμη να αναβαθμίσει το προπονητικό της συγκρότημα είναι η Liverpool με την αγορά 14 στρεμμάτων στο Simonswood Lane έναντι £160.000, με τις συνολικές εγκαταστάσεις να φτάνουν τα 60 στρέμματα!



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Το νέο υπερσύγχρονο συγκρότημα που ετοιμάζεται να φτιάξει η Liverpool πήρε ήδη άδεια εργασιών από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σε μια μεγάλη προσπάθεια υλοποίησης του οράματος του Jurgen Klopp οι εργασίες θα αφορούν τη δημιουργία νέων γηπέδων, αποδυτηρίων, πάρκων, πεζόδρομων, ποδηλατόδρομω, πάρκινγκ αυτοκινήτων και αναβάθμιση των ήδη υπάρχοντων αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Ο Γερμανός προπονητής σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες (FSG) στοχεύουν στη δημιουργία μιας εγκατάστασης όπου νέοι και πρώτη ομάδα θα προπονούνται στον ίδιο χώρο, με τους Reds να εγκαταλείπουν το Melwood.

Μάλιστα η Liverpool προτίθεται να πουλήσει τις εγκαταστάσεις του Melwood στο οποίο προπονείται η ομάδα από το 1950!

Να τονιστεί ότι στη συμφωνία αγοράς του συγκεκριμένου χώρου έχει τονιστεί (και θα διασφαλιστεί και νομικά) ότι θα γίνει απαραίτητα χρήση για αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι για οποιοδήποτε άλλο σκοπό (όπως η στέγαση), δικαιολογόντας έτσι και τη χαμηλή τιμή στην οποία θα αγοραστεί.

Αναμένουμε λοιπόν την οριστικοποίηση της συμφωνίας και τυπικά καθώς και τις εργασίες οι οποίες θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.