Emre Can: "Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας!"

Ο Emre Can τονίζει ότι τα λάθη που έκανε η ομάδα στην ήττα στο Old Trafford (2-1) θα τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της στο άμεσο μέλλον.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..






Αναφερόμενος στις δεύτερες μπαλιές και στην κακή αντίδραση της αμυντικής προσπάθειας στάθηκε ο Emre..

"Ήταν ένα από τα λάθη μας που οδήγησαν στα γκολ που δεχθήκαμε. Οι δεύτερες μπαλιές δεν ήταν σωστά εκτιμημένες και έτσι δεχθήκαμε δύο τέρματα. Εγώ στη θέση μου έκανα επίσης λάθη σε αυτές τις δύο περιπτώσεις. Πρέπει να μάθουμε από αυτά και να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Watford. Πέσαμε σε εύκολα λάθη στις φάσεις που δεχθήκαμε τα τέρματα. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα σαν ομάδα."

"Τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και κάναμε τις ευκαιρίες μας - είναι δύσκολο να έχεις ευκαιρίες εναντίον της Manchester United αλλά εμείς κάναμε. Έτσι στον απολογισμό είμαι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε πολλά θετικά να πάρουμε από όλη αυτή την προσπάθεια."

Στη συνέχεια τόνισε ότι τα λάθη προήλθαν από το σύνολο και όχι από έναν ποδοσφαιριστή..

"Δεν μπορείς να χρεώσεις αποκλειστικά το λάθος στον Trent, ήταν ένα λάθος όλης της ομάδας. Συμβαίνει άλλωστε. Δεν φταίει μόνο ο Trent, φταίω και εγώ και άλλοι παίκτες μας. Δεν είναι σωστό να ρίχνετε όλο το βάρος σε αυτόν ή σε κάποιον άλλον. Έφταιξε όλη η ομάδα. Παίζουμε σαν ομάδα - κερδίζουμε σαν ομάδα και χάνουμε σαν ομάδα!"

"Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι, να προχωρήσουμε παρακάτω και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να το κερδίσουμε. Να δείξουμε την αντίδραση μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς!"

Τέλος ο κεντρικός κοιτώντας τον βαθμολογικό πίνακα έκανε τα σχόλιά του. Πρώτα στάθηκε στο χαμένο έδαφος από την ήττα και στην προσπέραση της Tottenham που πλέον βρίσκεται +1 βαθμό μπροστά από την Liverpool στην 3η θέση του πίνακα..

"Θέλουμε περισσότερα! Το παιχνίδι αυτό ήταν καθοριστικό για την 2η θέση του πίνακα και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που στεναχωρηθήκαμε μετά το τέλος του αγώνα. Αλλά ακόμα έχουμε τις ευκαιρίες μας να φτάσουμε στη 2η θέση, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Τώρα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι - να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δικά μας και να δούμε στο τέλος που θα βρισκόμαστε!"


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.