Jurgen Klopp: "Δεν είμαστε το φαβορί / Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση"



Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Jurgen Klopp η κλήρωση του UEFA Champions League, λέγοντας πως η Liverpool θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση.

Την Manchester City θα αντιμετωπίσουν οι Reds, προσδοκώντας να ξεπεράσουν το εμπόδιο των "γειτόνων" τους για να βρεθούν στην κορυφαία τετράδα, με τον Γερμανό τεχνικό να ανυπομονεί για αυτές τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως κομβικό ρόλο θα παίξει η ατμόσφαιρα των φιλάθλων.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Το είχα πει και πριν και εξακολουθεί να είναι η αλήθεια, είναι πάντα συνηθισμένο σε μία κλήρωση να παίξεις με τον 'γείτονα' σου. Είναι ακριβώς όπως ήταν πριν,  παίρνουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα είναι η Manchester City, ας το κάνουμε. Χάσαμε μία και τους κερδίσαμε μία φορά στο πρωτάθλημα και δεν νομίζω ότι σκέφτηκαν ότι η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσαν να έχουν είναι η Liverpool. Αυτό είναι ένα σημάδι για εμάς και πόσο ισχυροί μπορούμε να είμαστε."

"Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, αλλά στην φάση των 8 δεν υπάρχουν πολλά φαβορί - ίσως δύο μόνο, η Bayern και η Barcelona - αλλά ευχαριστώ τον Θεό που είναι ποδόσφαιρο και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Έχουμε μερικά παιχνίδια να παίξουμε πριν τις αναμετρήσεις, όμως ανυπομονώ για τα ματς και θα δώσουμε τα πάντα."

"Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι σημαντικό που έχουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας, για εμάς είναι κάτι φυσιολογικό. Φυσικά μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στην έδρα μας, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έτσι είναι η προημιτελική φάση,  ήταν σαφές ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ισχυρή ομάδα και τώρα έχουμε την Manchester City. Το καλό είναι ότι είναι η ομάδα που γνωρίζουμε περισσότερο. Δεν είναι πολύ καλό για την Αγγλία γιατί τώρα μόνο μία ομάδα μπορεί να πάει στους ημιτελικούς, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τα πάντα."

"Η ατμόσφαιρα των φιλάθλων θα παίξει μεγάλο ρόλο και ήδη ανυπομονούμε! Είναι ένα ωραίο και σύντομο ταξίδι για τους φιλάθλους μας όταν πηγαίνουμε στην City. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και θα είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Είναι δύο πολύ καλά παιχνίδια και μια μεγάλη πρόκληση και για τις δύο ομάδες, όπως ακριβώς θα έπρεπε".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.