Firmino: "Αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού μετά την αποχώρησή του Philippe."

O Roberto Firmino παραδέχτηκε ότι η Liverpool έπρεπε να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού μετά την μεταγραφή του συμπατριώτη του Philippe Coutinho.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..




"Αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού μετά την αποχώρησή του Philippe. Ποια ομάδα στον κόσμο δεν θα ήθελε να έχει έναν παίκτη με την ποιότητα του Coutinho; Αλλά συνεχίζει τη ζωή του στην Barcelona και η Liverpool παραμένει δυνατή, όπως ήμασταν πάντα."

"Το μόνο που με απασχολεί και με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι καλά και να βοηθώ την Liverpool να προχωρήσει όσο πιο μπροστά γίνεται στην Premier League."

"Αν το πρωτάθλημα έρθει λόγω του σκοραρίσματός μου, ακόμα καλύτερα. Ευτυχώς, τα τέρματα όλο και έρχονται. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος είναι αρκετά δύσκολο, οπότε αυτό που έχουμε να παλέψουμε τώρα είναι να ασφαλίσουμε μία θέση που θα μας εξασφαλίσει την είσοδό μας στο Champions League του χρόνου. Αυτός είναι ένας από τους στόχους μας."

O Roberto δεν νιώθει καμία πίεση απέναντι στο σκοράρισμα με τον Mohamed Salah, ο οποίος έχει 36 τέρματα σε 41 παιχνίδια.

"Με τίποτα! Έχουμε πολύ καλή χημεία. Πολλοί μιλάνε για την επιθετική μας δύναμη, στην οποία εντάσσεται και ο Sadio Mane, αλλά έχουμε μία ομάδα με πολύ καλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι."

"Πρέπει να σκεφτόμαστε συλλογικά. Όσο περισσότεροι σκοράρουν, τόσο το καλύτερο. H Liverpool κερδίζει σε κάθε τέτοια περίπτωση."


Για τις κατηγορίες ρατσιστικής επίθεσης προς τον Mason Holgate και την αθώωση του, δήλωσε:

"Ήμουν ανέκαθεν χαλαρός σχετικά με το όλο θέμα γιατί ήξερα ότι δεν είπα κάτι που μπορεί να με κατηγορήσουν. Έχω νιώσει ρατσιστική επίθεση και ξέρω πόσο οδυνηρό είναι. Πρέπει να γίνει πιο σοβαρή αντιμετώπιση πάνω στο θέμα εξάλειψης του ρατσισμού."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.