Liverpool 5 - 0 Watford - Βαθμολογίες παιχτών: The perfect 10!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Jurgen Klopp, η Liverpool επιβλήθηκε με 5-0 της Watford χάρη σε καρέ γκολ από τον Mo Salah.



Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε χθες, αφού η Liverpool μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ χάρη σε εκπληκτική ατομική ενέργεια του Mohamed Salah. 40 λεπτά αργότερα και αφού ο Emre Can είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα λόγω τραυματισμού, ο ίδιος παίχτης έκανε 2 τα τέρματά του μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Andy Robertson. 

Η επανάληψη ξεκίνησε όπως και το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 4', ο Firmino με τακουνάκι έγραψε το 3-0 έπειτα από σέντρα του Salah και έκανε διαδικαστικής σημασίας τα επόμενα 40κάτι λεπτά του παιχνιδιού. Ο Mo ωστόσο δε σταμάτησε εκεί. Στο 77' και μετά από όμορφη πάσα του Mane, με ατομική ενέργεια έκανε το 4-0 πραγματοποιώντας το πρώτο του χατ-τρικ με τα χρώματα της Liverpool, ενώ το τελικό 5-0 γράφτηκε στο 85' όταν ο Αιγύπτιος πήρε rebound από την ασταθή επέμβαση του Καρνέζη σε σουτ του Ings κάνοντας 4 τα προσωπικά του τέρματα.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Loris Karius: Όχι πολλή δουλειά σήμερα για τον Γερμανό τερματοφύλακα που όμως μέσα στο χιονισμένο Anfield πραγματοποίησε 1-2 μικροεπεμβάσεις τη στιγμή που ήταν ο πιο κρύος παίχτης του γηπέδου. Καθάρισε σωστά ό,τι μπαλιά χρειάστηκε και ανταμείφθηκε με ακόμα ένα clean sheet.

Βαθμολογία: 7/10



Andy Roberston: Ακόμα μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό Σκοτσέζο. Σταθερός όπως πάντα αμυντικά, εκπληκτική σέντρα για το 2-0 στον Salah, άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στο Kop.

Βαθμολογία: 8/10

Joel Matip: Δεν είχε πολλη δουλειά να κάνει, με τις περισσότερες επιθέσεις της Watford να καθαρίζονται από τον παρτερνέρ του στην άμυνα. Σταθερός.

Βαθμολογία: 7/10

Virgil Van Dijk: Με την είσοδό του στην 11αδα, η αμυντική λειτουργία της Liverpool έχει βελτιωθεί αισθητά. Και σήμερα ήταν σταθερότατος καθαρίζοντας πολλές εναέριες -και μη- μονομαχίες.

Βαθμολογία: 7.5/10

Joe Gomez: Σταθερός, χωρίς να φανεί πολύ στο παιχνίδι, ήταν μεστός και απέφυγε τα λάθη.

Βαθμολογία: 7/10

Emre Can: Αποχώρησε νωρίς λόγω τραυματισμού.

Βαθμολογία: -

Jordan Henderson: Ο χειρότερος παίχτης της Liverpool στο γήπεδο. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείοτου παιχνιδιού να βρει ρυθμό και χαράμισε πολλές επιθέσεις τις ομάδας μας με λάθος πάσες ή λάθος κοντρόλ. Την έβαλε αρκετές φορές σε κίνδυνο χάνοντας την κατοχή κοντά στην εστία του Karius.

Βαθμολογία: 5.5/10

Georginio Wijnaldum: Αθόρυβη δουλειά στο χώρο του κέντρου, κλασικά δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες, βοήθησε όμως στο να χτιστούν οι επιθέσεις της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 6/10



Sadio Mane: Δεν πέτυχε γκολ, έκανε όμως ένα από τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια. Έδωσε 2 ασσίστ, ήταν δημιουργικός, έτρεξε, βοήθησε και αμυντικά και αν πετύχαινε ένα γκολ θα μιλούσαμε για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Βαθμολογία: 8/10



Mohamed Salah: Όταν πετυχαίνεις 4 γκολ και δίνεις την ασσίστ σε αυτό που δεν έβαλες, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πούμε. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Επάξια παίρνει το πρώτο δεκάρι της σελίδας μας σε αυτή τη στήλη.

Βαθμολογία: 10/10 (MOTM)



Roberto Firmino: Άλλη μια decent εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο επιθετικό που συνεργάστηκε άψογα με τον Salah και πέτυχε ένα τρομερό γκολ με τακουνάκι. Έφτασε τα 23 goal για φέτος, νούμερο εκπληκτικό το οποίο φυσικά επισκιάζει ο Mo.

Βαθμολογία: 8/10

James Milner (στη θέση του Emre Can στο 27'): Ακόμα μια συμπαθητική εμφάνιση για τον Milner που στα 32 του όποτε καλείται βρίσκεται εκεί και έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο φετινό rotation της ομάδας.

Βαθμολογία: 7/10

Alex Oxlade-Chamberlain (στη θέση του Georginio Wijnaldum στο 71'): Μπήκε ορεξάτος, ωστόσο το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί.

Βαθμολογία: 6.5/10

Danny Ings (στη θέση του Roberto Firmino στο 79'): Θέλει να σκοράρει, το θέλει πολύ. Είχε δύο καλές στιγμές, ωστόσο και στις δύο ο Καρνέζης του είπε "ΟΧΙ". Θέμα χρόνου το γκολ.

Βαθμολογία: 6.5/10



Jurgen Klopp: Ψεξάστε-σκουπίστε-τελειώσαμε. Τίποτα δεν πήγε λάθος, το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια της ομάδας μας που δεν απειλήθηκε ποτέ ουσιαστικά. Και σήμερα ο Mane έπαιξε σε πιο κεντρικό ρόλο ανά διαστήματα, επιλογή που φαίνεται ότι του βγαίνει. Δεν υπάρχουν περισσότερα πράγματα να πούμε, ακόμα μια μέρα στη δουλειά, με την επιστροφή στις νίκες ίσως το σημαντικότερο συν που θα κρατήσουμε από τον χθεσινό αγώνα. Α ναι, και τα 4 γκολ του Salah.

Βαθμολογία: 9/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.