Ενημέρωση τραυματισμών για το παιχνίδι με την Newcastle United!

Στα της φυσικής κατάστασης των REDS υπάρχει μία ανησυχία για τον υπαρχηγό της ομάδα μας, James Milner, ενώ την ίδια στιγμή ο Jordan Henderson έχει επιστρέψει σε full ρυθμούς προπονήσεων!



Όλοι θυμούνται την στιγμή που χτύπησε ο Milner λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την West Ham και όπως είναι λογικό υπάρχει μία αβεβαιότητα ενόψει του αυριανού αγώνα με την ομάδα του Rafael Benitez στο Anfield.  Για το θέμα αυτό ο JK, δήλωσε: 

"Όλοι είδαν ότι ο Millie είχε μία επαφή με αντίπαλο στο τελευταίο παιχνίδι. Ακόμα τον ενοχλεί. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η βελτίωση του. Δεν πρόκειται για τραυματισμό αλλά είναι ένα θέμα."

Για τον Henderson, δήλωσε: "Ο Hendo είναι καλά, προπονήθηκε τελείως φυσιολογικά, όλα καλά. Ήταν μία πολύ καλή εβδομάδα για αυτόν μέχρι στιγμής, η καλύτερη σε σχέση με τις τελευταίες τρεις με τέσσερις έως τώρα."

Για τον Danny Ings: "Ο Danny επέστρεψε , είχε ένα κρύωμα."

Επίσης ο Γερμανός επιβεβαίωσε ότι ο Georginio Wijnaldum και ο Ben Woodburn εξακολουθούν να έχουν ίωση.

Τέλος, ένα πρόσωπο που πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό στο κομμάτι των τραυματισμών επιτέλους (!!) έχει επιστρέψει και με τον καιρό θα ενταχθεί στις επιλογές για την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Nathaniel Clyne, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της U23s με την αντίστοιχη της Stoke City (4-0 νίκη).

"Σε μία πολύ σοβαρή κατάσταση που δεν θα είχαμε άλλους διαθέσιμους παίκτες για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, πιθανόν να τον χρησιμοποιούσαμε (στον αυριανό αγώνα) γιατί είναι ένα παιδί που είναι απο τη φύση του σε καλή φυσική κατάσταση", δήλωσε αρχικά ο JK.

"Αλλά δεν είναι στον απαραίτητο ρυθμό και θα χρειαστεί μερικά ακόμα παιχνίδια για να είναι στα καλύτερά του."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.