Για 2η φορά ο παίκτης του μήνα ο Salah! Ο Klopp εξηγεί...

Ο Jurgen Klopp εξηγεί την επιτυχία του Mohamed Salah για την ομάδα αλλά και πως χειρίζεται την κατάσταση ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Σκοράροντας 4 γκολ και σερβίροντας 2 ασίστ ο Salah αναδείχθηκε για 2η φορά φέτος στο πρωτάθλημα ο παίκτης του μήνα! Μιλώντας για το βραβείο του ποδοσφαιριστή του, ο Jurgen Klopp τον συνεχάρη λέγοντας:

"Το άξιζε, ξεκάθαρα το άξιζε, οπότε όλα καλά. Έχει ως τώρα μια πολύ καλή σεζόν αλλά υπάρχουν ακόμα κι άλλα παιχνίδια που έρχονται. Ευτυχώς μπορεί να συνεχίσει έτσι και αυτό είναι όλο. Συγχαρητήρια Mo!"

Ερωτόμενος για το ποιά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Αιγύπτιου είπε:

"Είναι η διάθεσή του, ο χαρακτήρας του, τα παιδιά γύρω του. Δεν ήταν προφανείς οι δύσκολες στιγμές, αλλά υπήρχαν δύσκολες στιγμές σε όλα τα παιχνίδια και τα παιδιά τον βοήθησαν να τις ξεπεράσει."

Στη συνέχεια ο Γερμανός τόνισε τον πολύ σημαντικό ρόλο που παίζουν οι συμπαίκτες του στην επιτυχία τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας συνολικά:

"Υπήρχαν σίγουρα μερικά παιχνίδια, που ειλικρινά δε τα θυμάμαι, στα οποία δεν ήταν στο τοπ επίπεδο και ακόμα και τότε κάποιος άλλος βγήκε μπροστά και πήρε τις αποφάσεις για εμάς. Αυτό βοηθάει φυσικά."

"Αν έχεις σκοράρει αυτόν τον αριθμό των τερμάτων τότε νιώθεις πίεση ότι δηλαδή: 'Αν εγώ δε σκοράρω τότε δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε.' "

"Ήταν πολύ καθοριστικός συνεχώς, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Ίσως όχι από την αρχή αλλά πάντα βρίσκουμε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά οπότε αυτό είναι καλό για εμάς αλλά και για εκείνον."

Ο ίδιος ο Salah δήλωσε νωρίτερα κατά την απονομή του βραβείου:

"Είναι ωραίο να το κερδίζεις ξανά, για δεύτερη φορά. Είναι κάτι καλό, όμως θελώ να πω ότι εγώ πάντα προσπαθώ να μας βοηθήσω να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να είμαστε σε καλύτερη θέση, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αλλά είναι κάτι ατομικό, αυτό το βραβείο και είναι ωραίο που το κερδίζω ξανά!"
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.