Salah: ''Προσπαθώ να είμαι πηγή έμπνευσης για την Αίγυπτο''

Ο Mohamed Salah ελπίζει ότι τα κατορθώματά του στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τον λαό της Αιγύπτου.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Τα ρεκόρ έχουν σπάσει το ένα μετά το άλλο λόγω της εκπληκτικής σεζόν που διανύει ο Salah ενώ έπαινοι για το ταλέντο του, την ηθική και τη σκληρή δουλειά φθάνουν σχεδόν καθημερινά από όλο τον κόσμο.

Κάτω από όλα αυτά, ο ίδιος έχει μια πολύ ανθρώπινη επιθυμία.

  "Προσπαθώ να βελτιωθώ όλη την ώρα γιατί θέλω τους ανθρώπους της Αιγύπτου να ακολουθήσουν το δρόμο μου", εξήγησε στην Premier League Productions.

  " Ήταν δύσκολο για έναν Αιγύπτιο παίκτη να είναι σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Ήξερα από την πρώτη μέρα που πήγα στη Basel ότι είναι δύσκολο - αλλά θέλω να το αλλάξω αυτό, δεν το θέλω πια.

  ''Προσπαθώ να δουλέψω σκληρά για να δω τις αδυναμίες μου και να δουλέψω πάνω τους, να το αλλάξω αυτό γιατί είμαστε μια τεράστια χώρα. Είμαστε μια μεγάλη χώρα, έχουμε πολλά παιδιά και ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι.

  "Θέλω όλοι να ονειρευτούν, να αισθάνονται ότι μπορούν να κάνουν κάτι. Προσπαθώ να το αλλάξω.

  "Τώρα, βλέπω την αντίδραση των ανθρώπων και είναι ευτυχισμένοι. Όλοι μπορούν να ονειρεύονται και να πιστεύουν στον εαυτό τους. Είμαι χαρούμενος γι 'αυτό. Αυτός είναι ο τρόπος μου. Πάντα μου αρέσει να ασκώ πίεση για να δώσω περισσότερα και να βελτιώσω τον εαυτό μου.''
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.