Everton v Liverpool 0-0 / Βαθμολογίες παικτών: Άμυνα και επίθεση, δύο διαφορετικά πρόσωπα


Με ισοπαλία ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Merseyside Derby στο πρωτάθλημα, με την εμφάνιση των παικτών μας να έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα. 

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Εverton & Liverpool αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε μία αναμέτρηση που οι Reds έπαιξαν με πολλές αλλαγές λόγω ξεκούρασης και λόγω τραυματισμών, με την αμυντική λειτουργία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς να είναι καλή, το άκρως αντίθετο από την επίθεση.

Αναλυτικότερα οι βαθμολογίες των παικτών:

Loris Karius: Η επέμβαση που κάνει στο εντυπωσιακό σουτ του Yannick Bolasie είναι απίστευτη, μία φαλτσαριστή εκτέλεση που πήγαινε ακριβώς στην γωνία. Από εκεί και πέρα, όπου χρειάστηκε ήταν εκεί. Ο Γερμανός γκολκίπερ συνεχίζει σταθερός και πολύ καλός, κρατώντας ακόμα ένα Clean Sheet.

Βαθμολογία: 8/10



Nathaniel Clyne: Στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο ματς μετά από σχεδόν ένα χρόνο, ο Άγγλος μπακ έδειξε ορεξάτος, όμως φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών. Δεν βοήθησε αρκετά επιθετικά με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, ενώ αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα προς το τέλος του αγώνα.

Βαθμολογία: 7/10 

Dejan Lovren: Μαζί με τον Van Dijk έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο και για ακόμα μια φορά ο Κροάτης ήταν αρκετά καλός στο ψηλό παιχνίδι και καθάρισε πολλές μεταβιβάσεις των αντιπάλων.

Βαθμολογία: 7.5/10

Van Dijk: Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Ολλανδό, ο οποίος ήταν ένα κλικ πιο πάνω από τον Lovren. Δεν έχασε μονομαχία ούτε ψηλά ούτε χαμηλά, ενώ προώθησε πολλές φορές το παιχνίδι από την άμυνα.

Βαθμολογία: 8/10



Ragnar Klavan: Σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτού του αριστερού μπακ, ο Εσθονός παίρνει σχετικά καλό βαθμό, καθώς κατάφερε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα από τον γρήγορο Walcott. Μοναδική παραφωνία στην εμφάνιση του, όταν προς το τέλος δυσκολεύτηκε αρκετά, με την Everton να προωθεί και τον Sheamus Coleman από τα αριστερά.

Βαθμολογία: 7/10

Jordan Henderson: Μέτρια εμφάνιση από τον αρχηγό της ομάδας, είχε καλές μεταβιβάσεις στην επίθεση, όμως από εκεί και πέρα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Βαθμολογία: 7/10

Gini Wijnaldum: Επιτέλους ο Ολλανδός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Αρκετά δραστήριος στη μεσαία γραμμή, προσπαθούσε να δώσει λύσεις επιθετικά, ενώ αμυντικά έπαιξε αρκετά καλά τον ρόλο του, γυρνώντας συνεχώς προς τα πίσω.

Βαθμολογία: 7.5/10

James Milner: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Άγγλο, που παρά την κούραση ήταν πάνω κάτω όσο αγωνίστηκε, απειλώντας επιθετικά με την δημιουργία του, βοηθώντας και αμυντικά με τα γυρίσματα του. Λίγο έλειψε να πετύχει και γκολ, όταν ο Pickford έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε. Όταν βγήκε αλλαγή, το κέντρο σχεδόν εξαφανίστηκε.

Βαθμολογία: 8.5/10 (ΜΟΤΜ) 



Danny Ings: Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του ο Άγγλος, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός μετά από δυόμιση χρόνια. Έδειξε πάθος και θέληση όμως σε καμία περίπτωση δεν του βγήκαν όσα ήθελε.

Βαθμολογία: 6/10

Dominic Solanke: Κακή εμφάνιση από τον νεαρό σε όλο το ματς, δεν κατάφερε να πάρει μονομαχίες από τα αντίπαλα στόπερ, χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όπου από τα δύο μέτρα σημάδεψε ακριβώς πάνω στον Pickford. Μοναδικό θετικό, οι μάχες που έδωσε, κι ας ήταν χαμένες.

Βαθμολογία: 5.5/10

Sadio Mané: Πολύ καλά κλεισμένος από την αντίπαλη άμυνα, δεν του δόθηκε το περιθώριο να απειλήσει, ενώ φάνηκε και η κούραση στο παιχνίδι του. Χρειαζόταν ανάσες και αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 6/10

Alex Oxlade-Chamberlain (αλλαγή στη θέση του James Milner): Μπήκε...φουριόζος στο ματς, κάνοντας μια εντυπωσιακή ενέργεια, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στην τελική προσπάθεια. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, το κέντρο από την αποχώρηση του Milner και μετά αποδυναμώθηκε και σίγουρα ο Ox θα μπορούσε να πάει καλύτερα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Roberto Firmino (αλλαγή στη θέση του Sadio Mane): Πέρασε αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο και ήταν σχεδόν απαρατήρητος. Έπαιξε αριστερά, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τον Klavan παρά να τον βοηθήσει, καθώς τα γυρίσματα του ήταν άσχημα, στο σημείο του αγώνα που η Everton απειλούσε συνεχόμενα. Στα θετικά ότι ξεκουράστηκε και θα είναι φορτσάτος την Τρίτη.

Βαθμολογία: 5/10

Trent Alexander-Arnold (αλλαγή στη θέση του Danny Ings): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: -/10



Jurgen Klopp: Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ο Γερμανός τεχνικός έπρεπε να διαχειριστεί προβλήματα, τραυματισμούς και κόπωση ενόψει του αγώνα της Τρίτης και από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε. Διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ και το ροτέισον και έφυγε με τον βαθμό από το Goodison Park με μισή ομάδα.

Βαθμολογία: 8/10
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.