Δηλώσεις Klopp: "Δεν θα παίξουμε με την U18. Αυτό δε βγάζει νόημα!"

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 14/4 την Bournemouth στο Anfield με στόχο τη νίκη κυνηγώντας παράλληλα ένα αήττητο ρεκόρ στα εντός έδρας παιχνίδια.

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας



Για τις ενοχλήσεις των παικτών του ενόψει Bournemouth:

"Είναι αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή, πρέπει να περιμένουμε κάθε 5 λεπτά για νεότερα. Αυτή τη στιγμή δείχνει εντάξει."

Για την κατάσταση των Klavan, Clyne, Firmino εξήγησε:

"Δυστυχώς πιστεύω, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, ότι ο Raggy (Klavan) ένιωσε μικρή μυϊκή ενόχληση. Και ο Clyney είναι πιθανότατα επίσης εκτός. Ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση μια μέρα μετά το ματς. O Bobby (Firmino) είχε μικροενοχλήσεις στο λαιμό αλλά θα είναι εντάξει πιστεύω."

Για την κατάσταση του Emre Can σε ερώτηση για το αν υπάρχουν νεότερα ενημέρωσε:

"Όχι ιδιαίτερα. Έχουμε επικοινωνήσει μαζί του φυσικά, νιώθει καλά, όμως θα πάρει λίγο ακόμα χρόνο (για να επιστρέψει.)"

Για την Bournemouth που είναι η επόμενη αντίπαλος το απόγευμα του Σαββάτου είπε:

"Η ποιότητα της Bournemouth είναι το μόνο που σκέφτομαι. Δεν έχουμε παιχνίδι την Τρίτη ξανά, οπότε γιατί να σκέφτομαι κάτι άλλο πέρα από το ματς του Σαββάτου, που είναι και ακριβώς μια βδομάδα πριν το ματς με τη West Brom."

Για τους παίκτες που θα επιλέξει στα επόμενα ματς:

"Όποιος είναι διαθέσιμος θα παίξει. Είναι μεγαλύτερο μέρος της βδομάδας που έχουμε τώρα από Τρίτη σε Σάββατο, αυτό είναι καλό, δεν είναι Τετάρτη σε Σάββατο στις 12:30, αυτό έχει μεγάλη διαφορά."

"Πρέπει να παίζουμε με ολοκληρωμένο - κανονικό σχήμα και αν κάποιος περιμένει ότι από δω και πέρα θα κάνουμε τις επιλογές μας διαφορετικά επειδή έχουμε στο μυαλό μας τη Roma ή ακόμα και το Κίεβο, τότε αυτό θα έκανε τη ζωή μου δύσκολη επειδή ο μόνος τρόπος να πας και να κερδίσεις παιχνίδια είναι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις."

"Αν όλοι περιμένουμε (και σκεφτόμαστε) ότι: 'Ευτυχώς τίποτα δεν συμβαίνει ως τότε', τότε θα συμβεί. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε τη δουλειά μας."

Για το αν προτίθεται να κάνει rotation ενόψει των αγώνων στο Champions League τόνισε:

"Θα μου άρεσε να πω πως έχουμε περάσει, είμαστε στους 4 καλύτερους αλλά δεν ξέρω τι περιμένει ο κόσμος, ότι θα παίξουμε με την U18; Αυτό δε βγάζει κανένα νόημα."

"Χρειαζόμαστε ρυθμό, χρειαζόμαστε φόρμα, χρειαζόμαστε το momentum, χρειαζόμαστε όλα αυτά τα πράγματα για να είμαστε τη σωστή στιγμή στην καλύτερη φόρμα. Δεν μπορείς να κερδίσεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, ούτε τη Bournemouth, ούτε τη West Brom, ούτε την Roma. Αν δεν είσαι στα καλύτερά σου έτσι είναι τα πράγματα."

"Παλεύουν για διαφορετικά πράγματα, το σέβομαι αυτό και έτσι αυτό θα έχει και τη μεγαλύτερη επιρροή στην ενδεκάδα."

Για το γεγονός ότι η Liverpool είναι αήττητη στην έδρα της σχολίασε:

"Θα το ήθελα πολύ όμως και 3 ισοπαλίες δε θα με έκαναν χαρούμενο στο 100%, ειλικρινά. Δεν έχω κανενα πρόβλημα με τα ρεκορ και όλα τα σχετικά, είναι πάντα καλά, όμως έχει να κάνει με το επόμενο παιχνίδι. Πάλι η Bournemouth, πως το βλέπω, δεν θέλω να είμαι ασεβής, είναι ένα "μικρό" κλαμπ στη Νότια Αγγλία, μια θαυμάσια περιοχή και κάνουν πολύ καλή δουλειά."

"Σώθηκαν στο πρωτάθλημα 4 ή 5 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, όταν σημαντικά και ιστορικά κλαμπ παλεύουν ή είναι ήδη στην Championship, ή θα πάνε πιθανότατα εκεί. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα πραγματικά."




Για το ρόστερ και την πορεία της Bournemouth:

"Ο Eddie Howe και το προπονητικό team αλλά και τα παιδιά εκεί αυτό που κάνουν είναι απίστευτο οπότε έχουν όλο το σεβασμό μου και δε σκέφτομαι ούτε στιγμή για τα άλλα παιχνίδια που ακολουθούν μετά από αυτό."

"Η Bournemouth είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο με καλές αντεπιθέσεις, έχει φανταστικό ρόστερ, πολλές επιλογές, strikers και wingers. Εντάξει ο Stanislas είναι εκτός αλλά εξακολουθούν να έχουν καλές επιλογές."

"Άλλαξαν πολλά μέσα στο χρόνο, έξυπνη ενδεκάδα που πάντα παίζει και αντιδρά παραμένοντας και παίζοντας στο δικό της στυλ θα έλεγα."

"Ξέρω ότι όταν μιλάμε συνεχώς για προπονητές της χρονιάς και όλα τα σχετικά, είναι πάντα για τα παιδιά στην κορυφή και από τους πρωταθλητές αλλά ο Eddie Howe τα πάει πραγματικά εξαιρετικά."

Για την αντιμετώπιση της Liverpool και τη συνέχεια:

"Συνεπώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι 100% και όχι να σκεφτόμαστε τα ρεκόρ. Ήταν αρκετά δύσκολο να κερδίσουμε ή να μην χάσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια, αν τα είχαμε κερδίσει κιόλας όλα θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος και θα είχαμε ήδη εξασφαλίσει τη θέση μας στο επόμενο Champions League."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.