Η UEFA ξεκίνησε έρευνες για τα χθεσινά επεισόδια με το πούλμαν της City

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιβεβαίωσε και επίσημα πως βρίσκεται σε στάδιο ερευνών γύρω από τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ έξω από το Anfield κατά την άφιξη του πούλμαν της Manchester City.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Τα γεγονότα, που έγιναν γνωστά τόσο από μαρτυρίες όσο και από video, έχουν ως εξής: κατά την άφιξη της αποστολής της Manchester City στο Anfield για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League μεταξύ Liverpool και City, οι χιλιάδες φίλαθλοι της Liverpool που είχαν συγκεντρωθεί στο...πέρασμα των πούλμαν ώστε να υποδεχτούν...καταλλήλως τις δύο ομάδες, επιτέθηκαν στο πούλμαν των «Πολιτών» πετώντας βλήματα και σπάζοντας το τζάμι δίπλα από τη θέση του προπονητή Pep Guardiola.

Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και ο τεχνικός της City βρέθηκε σε ανασφαλή κατάσταση και θέση κατά το υπόλοιπο της μεταφοράς της αποστολής ως το γήπεδο.

Η Liverpool εξέφρασε επισήμως τη συγγνώμη της για την «εντελώς απαράδεκτη» συμπεριφορά μιας μικρής μερίδας φιλάθλων, οι οποίοι εκτόξευσαν μπουκάλια και φωτοβολίδες.

Η UEFA έκανε γνωστό πως θα περιμένει να παραλάβει αναφορές πριν αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε πειθαρχική δίωξη της Liverpool για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.