V.V.D και Lovren: "Κάναμε την δουλειά μας κατά το ήμισυ!"

Ο Virgil Van Dijk και ο Dejan Lovren έκαναν τρομερή αμυντική εμφάνιση εναντίον της Man City αλλά τονίζουν ότι η δουλειά είναι στο 50 τοις εκατό ολοκληρωμένη.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..



Ο Virgil δήλωσε: "Ήταν πολύ σπουδαίο που πετύχαμε τρία τέρματα και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Υπήρξαν κάποια πράγματα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ζοριστήκαμε παραπάνω. Δεν ήμασταν αρκετά ήρεμοι και κάναμε και κάποιες βιαστικές κινήσεις. Αλλά είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το clean sheet και πετύχαμε το στόχο μας!"

"Είναι ξεκάθαρο ότι θα εξακολουθεί να είναι δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα έρθουν με ότι έχουν, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι."

Ο Lovren πατώντας στα όσα είπε ο συμπαίκτης του συνέχισε λέγοντας: "Αυτή την φορά τα πήγαμε πολύ καλά στο να μην δεχτούμε τέρμα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στο Champions League. Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να κάνουμε μία καθοριστική εμφάνιση και στο επόμενο παιχνίδι. Τίποτε δεν έχει τελειώσει. Έπρεπε να παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και να το απολαύσουμε."

"Είναι πολύ σημαντικό στο Champions League. Αν δεχτείς τέρμα τα πράγματα αλλάζουν. Όλοι μας κάναμε εκπληκτική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι από το πρώτο λεπτό. Ήταν μία εκπληκτική εμφάνιση από όλους ειδικά που έγινε στο Anfield με τέτοια εκπληκτική ατμόσφαιρα."

Τέλος ο Ολλανδός αμυντικός πήρε το λόγο και αναφέρθηκε και αυτός στην ατμόσφαιρα και στην συνεισφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι: "Ήταν απλά φανταστικοί. Σου δίνει μεγάλη ώθηση - ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που κάναμε αρκετή άμυνα, μας βοήθησαν να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε. Τέτοια ατμόσφαιρα σου δίνει το κάτι παραπάνω που έχεις ανάγκη. Είναι απλά φανταστικό να αγωνίζεσαι υπό τέτοιες συνθήκες."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.