Liverpool 3 - 0 Bournemouth - Βαθμολογίες Παιχτών: The Ox is at the top!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Το γρήγορο γκολ του Mane μετέτρεψε σε υπόθεση ρουτίνας το παιχνίδι, με τη Liverpool να επικρατεί άνετα με 3-0 της Bournemouth.



Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας που με ένα γκολ από κάθε έναν από τους τρεις μπροστά πέτυχε εμφατική νίκη με 3-0 επί της Bournemouth. Ο Mane με κοντινό tap in έπειτα από απόκρουση του Begovic σε κεφαλιά του ιδίου έγραψε το 1-0 μόλις στο 7'. Έτσι έκλεισε και το ημίχρονο, σκορ το οποίο αδικούσε τη Liverpool μιας και είχε την κατοχή αλλά και ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Στην επανάληψη μίλησε ο Mo Salah. Μετά από καταπληκτική σέντρα του Alexander-Arnold με υποδειγματική κεφαλιά κρέμασε τον Asmir Begovic κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για τη Liverpool στο 69', ενώ ο Roberto Firmino στο 90' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με όμορφο πλασέ.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Loris Karius: Ακόμα ένα clean sheet για τον Γερμανό που ήταν και πάλι εκεί τις λιγοστές φορές που χρειάστηκε, τόσο με εξόδους σε διάφορα κόρνερ όσο και σε μικροευκαιρίες της Bournemouth. Διανύει μια πάρα πολύ φορμαρισμένη περίοδο.

Βαθμολογία: 8/10



Trent Alexander-Arnold: Και ο μικρός έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που παίρνει λόγω του τραυματισμού των υπολοίπων. Ακόμα ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι όπου απείλησε με φαρμακερά γεμίσματα την περιοχή του Begovic. Η σέντρα του δε στο γκολ του Salah ήταν για σεμινάριο.

Βαθμολογία: 8.5/10

Dejan Lovren: Καθάρισε όσες φάσεις χρειάστηκε, άλλος άνθρωπος στο 2ο μισό της σεζόν. Φάνηκε να έχει κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Βαθμολογία: 8/10



Virgil Van Dijk: Όπως και ο Lovren, δε χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές φάσεις, αλλά ήταν εκεί όποτε το απαίτησε η περίσταση. Δε θα κουραστούμε να λέμε ότι έχει μεταμορφώσει την άμυνα της Liverpool.

Βαθμολογία: 8/10

Andy Robertson: Δραστήριος όπως πάντα, ωστόσο την παράσταση σήμερα έκλεψε το άλλο full-back της ομάδας μας. Σωστά ανεβάσματα, απλά οι πιο πετυχημένες ενέργειες έγιναν από την απέναντι μεριά. 

Βαθμολογία: 7.5/10

Jordan Henderson: Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο με μπαλιές ακριβείας. Συμμετοχή στο πρώτο γκολ μιας και από δικιά του σέντρα ήρθε η κεφαλιά του Mane, δημιούργησε ακόμα 3-4 επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα της Bournemouth. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στροφές.

Βαθμολογία: 8/10

Georginio Wijnaldum: Μεστό, αθόρυβο παιχνίδι από τον Gini όπου έκανε τα ζητούμενα χωρίς να ξεχωρίσει στο πλήθος. Να τονίσουμε βέβαια ότι συμπλήρωσε πετυχημένα και τις 42 μεταβιβάσεις που επιχείρησε! 

Βαθμολογία: 7/10



Alex Oxlade-Chamberlain: Ίσως η πιο ολοκληρωμένη του εμφάνιση με τα χρώματα της Liverpool. To μόνο που του απέμεινε να κάνει ήταν να σκοράρει! Βρέθηκε παντού στο γήπεδο, ήταν ο άθρωπος που ξεκινούσε το pressing, δημιούργησε 2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ και κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του ήξερες ότι κάτι καλό θα δημιουργηθεί. Δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του χωρίς ωστόσο να βρει στόχο αν και ήταν κοντά.

Βαθμολογία: 9/10 (ΜΟΤΜ)



Sadio Mane: Πολύ δραστήριο πρώτο ημίχρονο και για τον Mane. Πέτυχε το γκολ και βρέθηκε στο επίκεντρο των περισσότερων φάσεων της Liverpool. Δείχνει ότι βγήκε από το ντεφορμάρισμα του περασμένου τρίμηνου και έχει ανεβάσει στροφές για τα καλά στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν!

Βαθμολογία: 8.5/10



Mohamed Salah: Ακόμα ένα γκολ για τον Mo, το 30ο του στο πρωτάθλημα, το 40ο του σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος. Κεφαλιά-κρέμασμα για σεμινάριο, άνετα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ. Ορεξάτος όπως πάντα, από την boxing day και έπειτα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός!

Βαθμολογία: 8/10



Roberto Firmino: Ο πιστός στρατιώτης και πάλι ήταν εκεί για να μαρκάρει για τρεις, να πιέσει, να ανοίξει χώρους και να κυνηγήσει μπαλιές. Πέτυχε το 15ο του γκολ για φέτος στην Premier League, και έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που το πετυχαίνει αυτό.

Βαθμολογία: 7/10

James Milner (στη θέση του Sadio Mane στο 77'): Ξεκούραση για τον James Milner σήμερα, πήρε τα λεπτά συμμετοχής του στο τέλος του παιχνιδιού.

Βαθμολογία: -

Ragnar Klavan (στη θέση του Dejan Lovren στο 83'): Ακόμα μια συμμετοχή για τον Εσθονό.

Βαθμολογία: -

Dominic Solanke (στη θέση του Roberto Firmino στο 91'): Περιμένει το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Το γρήγορο γκολ του Mane έλυσε τα πόδια του Γερμανού, με τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων να είναι αισθητή. Ηταν πραγματικά ακόμα μια μέρα στη δουλειά με τη Liverpool να αποδίδει το ποδόσφαιρο που μπορεί, να παίρνει εύκολα τους τρεις βαθμούς τις νίκης και να κλειδώνει στην ουσία την τετράδα. Επόμενη στάση: 21 Aπριλίου στο Hawthorns κόντρα στη West Brom.

Βαθμολογία: 9/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.