Ox: "Το τέρμα που πέτυχα το έχω δουλέψει στις προπονήσεις"

Η σκληρή δουλειά στο Melwood ήταν η αιτία που πέτυχε αυτό το δύσκολα, από μεγάλη απόσταση τέρμα στον χθεσινό πρώτο αγώνα για την φάση των "8" κόντρα στην Man City δήλωσε ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..



"Δεν είναι κάτι που το εξασκώ συνέχεια. Ήταν ένα καλό σουτ. Δημιουργήθηκε αρκετός χώρος για μένα και έχω δουλέψει αρκετά σε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε έδειξα στον εαυτό μου ότι μάλλον μπορώ να το επιχειρήσω και να έχει κάτι θετικό."

"Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και βρεθήκαμε μπροστά 3-0 πριν το ημίχρονο οπότε ναι τα πράγματα ξεκίνησαν ονειρικά για εμάς. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε με γρήγορο ρυθμό και δεν πιστεύω ότι αυτό μας δυσκόλεψε με όλο τον κόσμο μας δίπλα, οι φίλαθλοι ήταν απίστευτοι εκεί έξω."

"Μου πέρασε από το μυαλό και νομίζω ότι πέρασε και στα άλλα παιδιά η ίδια σκέψη. Νομίζω ότι κερδίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπρεπε να αμυνθούμε σωστά."

Για τον αγώνα με την Everton σε λίγες μέρες:

"Είναι ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και ανήκει στα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Θα αλλάξουμε το γρηγορότερο δυνατό κατεύθυνση με την σημερινή μας προπόνηση και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, χωρίς καμία αμφιβολία."

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.