Trent: "Ήταν από τα πράγματα που ονειρευόμουν"

Ο Trent Alexander Arnold έζησε ένα όνειρο το βράδυ της Τετάρτης.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..



"Είναι πάντα ευχάριστο να είσαι μέρος σε ξεχωριστές βραδιές σαν αυτήν που έζησε και χθες το Anfield. Είναι από τα πράγματα που ονειρεύεσαι να πετύχεις. Ονειρεύεσαι τέτοια πράγματα όταν είσαι μικρό παιδί και θέλεις να παίζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια."

"Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε και την εμπιστοσύνη του προπονητή μου που με έβαλε σε έναν τέτοιο σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο τον σύλλογο. Οι φίλαθλοι ήταν συνεχώς πίσω μας, ζήσαμε μία απίστευτη ατμόσφαιρα και η απόδοση μας οφείλεται σε αυτούς."

Για την θέση του και τον Sane:

"Ο Sane είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους στην θέση που αγωνίζεται τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον κόσμο. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος."

"Τα εύσημα πάνε στον Oxlade, στον Gini όταν μπήκε στον αγώνα, στον Mo και στον Hendo που με βοήθησαν. Αν ήμουν διαρκώς ένας εναντίον ενός με έναν τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που προανέφερα, δεν έμεινα μόνος πολύ συχνά και πάντα είχα βοήθεια γύρω μου. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ."

Για τις οδηγίες που έδωσε ο Jurgen Klopp:

"Να κυριαρχήσουμε το παιχνίδι από νωρίς, να πιέσουμε ψηλά και να τους πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε. Τα δύο παιχνίδια που παίξαμε εναντίον τους, το 4-3 και αυτό, αυτά τα πράγματα τα κάναμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, τους πιέσαμε πολύ στενά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από αυτό."

"Αυτά τα πράγματα μελετήσαμε μέσα στην εβδομάδα. Είδαμε πράγματα που μας βοήθησαν στην νίκη εκείνη τον Ιανουάριο. Χρησιμοποιήσαμε προς όφελός μας και προσπαθήσαμε να το επαναλάβουμε."

Για το clean sheet και τον επαναληπτικό:

"Το μηδέν στην άμυνα είναι πολύ σημαντικό για εμάς όπως επίσης και τα τρία τέρματα που πετύχαμε. Το να κρατήσουμε ξανά το μηδέν στον επαναληπτικό είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί γνωρίζουμε ότι αν το πετύχουμε θα είμαστε στους ημιτελικούς. Αυτό θα είναι στο μυαλό μας. Θα πάμε εκεί, με το πλάνο παιχνιδιού μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στους ημιτελικούς."
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.