Ήταν η κακιά η μέρα..

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Άρθρον πρώτον - εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Εσύ που έχεις ρίξει αρρώστιες για τον Karius, κάνε τον κόπο και κάνε μας από μόνος σου ένα unfollow. Δε σου αξίζουμε.

Άρθρον δεύτερον - περί τελικού: Δεν μπορώ να φανταστώ τη Liverpool με Mohamed Salah μέσα για 90 λεπτά να χάνει από τη Ρεάλ. Τα 30 πρώτα λεπτά ήταν εξαιρετικά για την ομάδα μας που εμφανέστατα έπεσε ένα επίπεδο όταν έχασε τον καλύτερό της παίχτη.

Άρθρον τρίτον - περί Sergio Ramos: Μπορεί να είσαι ίσως ο κορυφαίος αμυντικός του πλανήτη, όμως είσαι αντιεπαγγελματίας. Χώρια το φάουλ, το να μην τρέξεις ούτε μια στιγμή να δεις τι κάνει το παλικάρι που χτύπησες, να γελάς την ώρα που βγαίνει αλλαγή και να ρίχνεις -την καθιερωμένη-αγκωνιά στον Karius στο 49', δε σε τιμά. Σήμερα έχασες την εκτίμηση μου, αλλά υποθέτω και μερικών ακόμα ρομαντικών ποδοσφαιρόφιλων.



Δυο λογάκια ακόμα μιας και δεν υπάρχει νόημα να γίνουν βαθμολογίες για το σημερινό παιχνίδι.

Loris Karius, δεν μπορώ να πω ότι δε φταις για το σημερινό αποτέλεσμα, το ξέρεις και εσύ ο ίδιος άλλωστε. Θέλει πολλά αρχίδια όμως ρε φίλε να πας μόνος σου στην κερκίδα των φιλάθλων και για ένα λεπτό να ζητάς συγγνώμη. Μια κακή εμφάνιση με το bullying που θα δεχτείς είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί αυτή σου η εμφάνιση να κοστίσει τη θέση σου στην ομάδα, ωστόσο you will never walk alone. 



Τrent, έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Είσαι η ελπίδα των ντόπιων.

Αν σε κάποιον αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια, αυτός είσαι εσύ Dejan Lovren. Τρία χρόνια δεχόσουν το bullying των "φιλάθλων" σε κάθε σου στραβό παιχνίδι, μισό χρόνο όμως τώρα είσαι άπιαστος. Credits φυσικά και στον έταιρο βράχο Virgil Van Dijk που προσαρμόστηκε από την πρώτη στιγμή στη Liverpool.

Robbo, είσαι ο αγαπημένος κάθε ρομαντικού ποδοσφαιρόφιλου. Από τα τοπικά, βασικός στην Premier League, ο ορισμός του παίχτη που θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο.

Hendo, αρχηγάρα, πάλι αλάνθαστος στο κέντρο. Ορχηστρικές οι φετινές σου εμφανίσεις, αθόρυβη δουλειά μαζί με τον Gini και τον γερόλυκο τον Milner που έχει πνευμόνια 20αρη. Και οι τρεις ρίχνετε το "εγώ" σας για να κάνουν παπάδες οι μπροστινοί τρεις.

Ox, είμαι από αυτούς που όταν ήρθες σε θεωρούσαν ρολίστα πολυτελείας. Μετά από ένα χρόνο μπορώ να πω ότι διαψεύστηκα τελείως, με τον Kloppαρο να έχει βγάλει από μέσα σου τις φουλ δυνατότητες. Επίσης από τους πιο συμπαθείς εξωαγωνιστικά παίχτες.

Sadio έδειξες ρε μπαγάσα ότι έχεις ψυχή. Εκεί που όλοι σε είχαν χαντακώσει, έκανες ένα εκπληκτικό τελείωμα της χρονιάς και κουβάλησες όταν ο Mo είχε κλατάρει. #character

Mo, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Δεν υπάρχουν λόγια, τα συναισθήματα όταν σε είδα να βουρκώνεις στην αλλαγή σου δεν μπορούν να περιγραφούν.



Βοbby Firmino, είσαι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε του χρόνου να δούμε περισσότερα no look goal σου.

Κλόππαρε, αυτό που έχεις φτιάξει είναι κάτι σπουδαίο. Μετά από τόσα χρόνια μπορούμε επιτέλους να αισθανόμαστε ξανά περήφανοι γι'αυτή την ομάδα. Το τρόπαιο είναι πλέον θέμα χρόνου, το σημερινό ήταν μόνο η αρχή.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.