Τα νούμερα από τα έσοδα της φετινής σεζόν... "ζαλίζουν"!

Η ομάδα μας φέτος σίγουρα έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις εντός γηπέδου κυρίως με την παρουσία της στο Champions League αφού έχει ήδη φτάσει ως τον τελικό. Πέρα όμως από τις αγωνιστικές επιτυχίες, η πορεία της έχει φέρει και πολλά έσοδα...!

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας



Θα δούμε λοιπόν με νούμερα τα ποσά που θα μπούν στα ταμεία από τη φετινής σεζόν που μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και τη νέα σεζόν και τις πιθανές μεταγραφές για αναβάθμιση του ρόστερ. Τα ποσά είναι τέτοια άλλωστε που αξίζουν αναφοράς. Συγκεκριμένα:

Αρχικά να πούμε ότι με την κατάκτηση του Champions League η Liverpool θα καρπωθεί από όλη την πορεία της στη διοργάνωση συνολικά £72εκ! Καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά όταν τη σεζόν 2014-15 για παράδειγμα είχε λάβει 33.5εκ ευρώ. Σίγουρα μεγάλη η απόκλιση από τα σημερινά δεδομένα. 



Αντίθετα τα £149,6εκ είναι τα προβλεπόμενα έσοδα από τη φετινή Premier League που μάλιστα είναι περίπου £3,5εκ παραπάνω από πέρσυ. Ακολουθεί και ο πίνακας στον οποίο φαίνονται το προβλεπόμενα έσοδα όλων των ομάδων του πρωταθλήματος:



Σε όλα αυτά αν υπολογίσει κανείς και την πώληση Coutinho από την οποία εισπράχθηκαν £142εκ καταλαβαίνει πως τα νούμερα ξεφεύγουν κι άλλο.

Πάμε να κάνουμε ένα σύνολο; £363,6εκ στα ταμεία! Μιλάμε σίγουρα για ένα τεράστιο ποσό που οφείλει να διαχειριστεί σοφά η ομάδα και ο ίδιος ο Klopp βελτιώνοντας το ρόστερ και δημιουργώντας και το βάθος πάγκου που τόσα χρόνια λείπει από το σύλλογο! Μένει να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη... Ας πάμε όμως βήμα βήμα. Πρώτα ο τελικός που όλοι αναμένουμε με αγωνία. Το καλοκαίρι οι μεταγραφές. Όλα στην ώρα τους!
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.