Roma - Liverpool 4-2 (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)


H ομάδα μας πήρε την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρά την ήττα με 4-2, η Λίβερπουλ κέρδισε με συνολικό σκορ 7-6 στους δύο ημιτελικούς την Ρόμα και θα πάει στο μεγάλο τελικό με στόχο να σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά για έκτη φορά στην ιστορία της.

Η Ρόμα μπήκε στο παιχνίδι επιθετικά αλλά η ομάδα μας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το γκολ του Μανέ στο 9'. Οι Ρωμαίοι ισοφάρισαν μόλις έξι λεπτά αργότερα με ένα πολύ τυχερό αυτογκόλ του Μίλνερ αλλά στο 25' ο Βάιναλντουμ σκόραρε για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας μας δίνοντάς μας εκ νέου το προβάδισμα και στέλνοντάς μας ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι, κατάφεραν να σκοράρουν στο 52' με τον Τζέκο αλλά στη συνέχεια η ομάδα μας άντεξε στην πίεση. Στο 86' ο Ναϊνγκολάν έκανε το 3-2 και στις καθυστερήσεις ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Κλάβαν) διαμόρφωσε το τελικό 4-2, αναγκάζοντας την ομάδα μας σε μια ήττα με πάρα πολύ γλυκιά γεύση!!!


Share on Google Plus

About Δημήτρης Παπαδήμας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.