Κλοπ: Ο Στάριτζ μπορεί να είναι πολύ σημαντικός για μας.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ με την πολύ καλή εικόνα που δείχνει στα φιλικά φαίνεται πως πείθει τον Κλοπ και κερδίζει τη θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν.



Οι πολλοί τραυματισμοί και η συνεχής απουσία του από τα πλάνα του Κλοπ τον έχουν φέρει πολλές φορές ένα βήμα απ' την έξοδο αλλά τώρα, μετά από καιρό, ο Στάριτζ αισθάνεται καλά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα εντός γηπέδου. Έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία και  στα πέντε φιλικά που έχει δώσει η ομάδα μας ως τώρα (σκοράροντας και τρεις φορές), φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γερμανού προπονητή και δείχνει ικανός να παίξει σημαντικότατο ρόλο στην Λίβερπουλ της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για τον 28χρονο επιθετικό.

"Δεν αμφιβάλλαμε ποτέ, κανείς δεν αμφέβαλλε ποτέ, για την ποιότητά του. Αυτή τη στιγμή δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό είναι πραγματικά καλό τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα." 

"Αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον. Μιλάω μαζί του για το πως αισθάνεται. Δεν έχω την πρόθεση να τον κάνω τον πιο δυνατό σωματικά παίχτη της ομάδας ή τίποτα τέτοιο."

"Ο πιο δυνατός σωματικά παίχτης της ομάδας δεν μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο του Στάριτζ και αυτός με τη σειρά του δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει ο "μαραθωνοδρόμος¨της ομάδας, αλλά μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι."

Επιμέλεια: Παπαδήμας Δημήτρης
Share on Google Plus

About Δημήτρης Παπαδήμας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.