Gini: "Θέλω να προσθέσω το γκολ στο παιχνίδι μου!"

Μετά την προετοιμασία στη Γαλλία (Εβιάν) η ομάδα ταξίδεψε στο Δουβλίνο όπου αντιμετώπισε τη Napoli, κερδίζοντας εύκολα με 5-0. Ο Gini Wijnaldum σκόραρε το 2ο γκολ μόλις στο 9' και μετά τη λήξη έκανε δηλώσεις.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο Wijnaldum έκανε μια μέτρια σεζόν στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς, όμως όταν χρειάστηκε στη συνέχεια ήταν πολύτιμος και πολλές φορές κρίσιμος για την ομάδα. Με τη χθεσινή του παρουσία δήλωσε για μια ακόμα φορά "παρών" και σίγουρα θα αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή, πιθανότατα από τον πάγκο, για τη νέα σεζόν.

Ο Gini μίλησε στο liverpoolfc.com για τη χθεσινή (4/8) αναμέτρηση απέναντι στη Napoli, αλλά και συνολικά για την preseason και το ρόλο του:

"Ήταν μια καλή εξάσκηση απέναντι σε μια καλή ομάδα."

"Νομίζω ότι όλα όσα κάναμε πήγαν καλά. Όλα λειτούργησαν συνολικά, εκτός από το τελευταίο 10λεπτο του πρώτου ημιχρόνου όταν τα κενά στη μεσαία γραμμή ήταν πολύ μεγάλα, οπότε κάθε φορά που είχαν την μπάλα έπαιζαν ανάμεσα στα κενά. Ήταν δύσκολο επειδή έπρεπε να τρέχουμε πολύ, αλλά νομίζω ότι αν το δούμε συνολικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι."

"Νιώθω φρέσκος αν και ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Προπονηθήκαμε πολύ και ήταν πολύ πιο σκληρά απ' ότι στην Αμερική. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Όλοι ήταν σε φόρμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όλα ήταν καλά."

"Κάθε παίκτης θέλει να σκοράρει περισσότερο."

"Μου αρέσει να σκοράρω γκολ όπως τις παλιές μέρες όταν συνήθιζα να το κάνω. Φυσικά παίζω διαφορετικά πλέον, αλλά ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω οπότε θέλω να το προσθέσω στο παιχνίδι μου."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.