Sturridge: "Σκέφτομαι τις χαμένες ευκαιρίες περισσότερο από τα γκολ μου."

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Daniel Sturridge η χθεσινή αναμέτρηση με τη Napoli, στην οποία αν και σκόραρε, είχε μερικές χαμένες ευκαιρίες που του τη "χάλασαν".

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο Άγγλος φορ μετά το σουτ του Origi εκτέλεσε στην επαναφορά, γράφοντας το 4-0 για τη Liverpool στο 73'. Για ακόμη μια χρονιά διανύει μια καλή pre-season στην οποία σκοράρει και γίνεται συνεχώς απειλητικός για τις αντίπαλες άμυνες. Μακριά από τραυματισμούς ο Sturridge μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για την επίθεση τη στιγμή που Origi, Ings και Solanke δε δείχνουν ακόμα έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά.



Ο ίδιος ο δήλωσε στο liverpoolfc.com:

"Είμαι χαρούμενος (για το γκολ), αλλά δε μ' αρέσει και να χάνω ευκαιρίες οπότε σκέφτομαι αυτές πιο πολύ από αυτές που σκόραρα."

"Ήταν εξαιρετικά. Όλοι πίεζαν και δημιουργούσαν για τους υπόλοιπους, κάνοντας όλα όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από αυτό."

"Όσο βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν μπορεί να μας ζητηθεί κάτι περισσότερο. Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού."

"Είμαι σε μια διάθεση που απλά απολαμβάνω τον εαυτό μου και δεν πιέζομαι ή ανησυχώ σχετικά με οτιδήποτε που δεν μπορώ να ελέγξω. Ανησυχώ μόνο για όσα μπορώ να ελέγξω, αυτό μπορώ να κάνω."

"Μένει μόνο μια βδομάδα πλέον για την έναρξη της σεζόν. Έχουμε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη, ένα σημαντικό παιχνίδι για να πάρουμε λεπτά στα πόδια μας. Μετά ακολουθεί η τελική προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι."

Το επόμενο φιλικό της ομάδας στο οποίο και αναφέρθηκε ο Sturridge είναι την Τρίτη 7 Αυγούστου απέναντι στην Torino. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 (ώρα Ελλάδος).
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.