Klopp για Hendo: "Είναι σημαντικός σαν παίκτης, άνθρωπος και ηγέτης!"

Δηλώσεις πραγματοποίησε στη LiverpoolEcho ο Jurgen Klopp μιλώντας γα τον Henderson, την εξέλιξή του και τις θέσεις 6 και 8.

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας
Για το ρόλο του Henderson και του Milner:
"Ο Henderson είναι τόσο σημαντικός για μας όχι μόνο σαν παίκτης αλλά και σαν άνθρωπος και σαν ηγέτης. Χρειάζεσαι παίκτες σαν τον Hendo και τον Milie να βοηθούν δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πνεύμα στην ομάδα, διαφορετικά δεν λειτουργεί."
"Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τον Hendo. Δεν χρειαζόμουν την τελική απόδειξη γι αυτό από το Mundial ή την περασμένη σεζόν."
Για την περίοδο όπου ο Henderson μάθαινε τη νέα του θέση στο 6:
"Έπρεπε να μάθει μια καινούρια γι' αυτόν θέση. Ακόμα θυμάμαι το παιχνίδι με την Burnley (τον Αύγουστο του 2016) όταν χάσαμε 2-0 με 80% κατοχή."
"Ο Hendo ήταν σίγουρα στη φάση του πρώτου γκολ με μια πίεση στην μπάλα που δεν κέρδισε. Ένα από τα βασικά πράγματα που με ρώτησαν μετά το ματς ήταν το εξής: "Μπορεί τελικά να παίξει σαν 6άρι;" Και είπα "Ναι. Μπορεί και θα το κάνει." Έπρεπε να μάθει και να βελτιωθεί και αυτό ακριβώς έκανε."
Για τη νέα σεζόν του Henderson και τη θέση του:
"Μπορεί ακόμα να παίξει σαν 8άρι ή μπορούμε να παίξουμε κάποια παιχνίδια με δύο 6άρια και ο Fabinho μπορεί να παίξει σαν 8άρι. Όλα είναι πιθανά."
"Αν όλα ήταν έτοιμα με μόνο μια ενδεκάδα και όλοι οι υπόλοιποι απλώς χρειάζονταν όταν οι βασικοί δεν ήταν καλά αυτό θα ήταν λάθος και δε θα είχαμε ελπίδα."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.