Klopp: Το παιχνίδι με την Torino είναι σημαντικό για δυο λόγους!

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος



Το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας θα είναι απέναντι στην Torino και κανονίστηκε να διεξαχθεί στο Anfield για δυο σημαντικούς λόγους, σύμφωνα με τον Jurgen Klopp.

Οι Reds κλείνουν τις φιλικές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους την επόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζοντας την ιταλική Torino για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα και μερικές εξτρά δραστηριότητες στους διψασμένους οπαδούς της ομάδας πριν το παιχνίδι, ενώ τα 4 νέα αποκτήματα των Reds θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην επίσημη έδρα της Liverpool και θα δουν από κοντά τον περιβάλλοντα χώρο, πέντε ημέρες πριν την πρεμιέρα με την West Ham.

"Το παιχνίδι αυτό θα το παίξουμε για δυο λόγους. Από τη μια χρειαζόμασταν ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως μερικοί παίκτες θα αργούσαν να έρθουν. Θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν με την Napoli. Όσοι δεν είναι βασικοί απέναντι στην Napoli, θα είναι απέναντι στην Torino. Θα τα ανακατέψουμε λίγο."

"Αλλά ο βασικότερος λόγος είναι πως θα είναι το παιχνίδι των φιλάθλων. Το σχεδιάσαμε πριν πολύ, πολύ καιρό -ήταν ακόμη την προηγούμενη σεζόν όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε, να το καταστήσουμε δυνατό για όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο Anfield."

"Απλά το άκουσα, αλλά προφανώς είναι πολύ δύσκολο να έρθεις στο γήπεδο να πάρεις εισιτήριο και όλα αυτά. Ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι, όμως μέσα στο καλοκαίρι είναι ευκαιρία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο -είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, δεν είναι "ένα παιχνίδι"- να μπορέσουμε να εμφανιστούμε με τους οπαδούς μας."

Παρότι το παιχνίδι αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, η φύση του επιτρέπει μια χαλαρή ατμόσφαιρα σύνδεσης με τους φιλάθλους.

"Θα κάνουμε πράγματα γύρω από τον αγώνα που δεν τα κάνουμε συνήθως. Θα πάω σε κάποια σκηνή για μια μικρή συνέντευξη πριν το παιχνίδι, το ίδιο και οι παίκτες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο."

"Μετά το παιχνίδι θα υπογράψουν φανέλες και άλλα τέτοια, τα οποία δεν γίνονται μετά τα κανονικά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι προετοιμασίας και θέλουμε να το συνδυάσουμε."

"Πραγματικά ελπίζω να μας δω όλους μαζί, αλλά από την δική μου οπτική θα ήθελα να κάνουμε περισσότερα τέτοια πράγματα στο μέλλον, ίσως νωρίτερα στη σεζόν όταν οι παίκτες θα έχουν επιστρέψει και πιο νωρίς. Δεν θα είχε νόημα ένα τέτοιο παιχνίδι αν 10 παίκτες απουσίαζαν."

"Για εμάς όμως είναι πολύ σημαντικό, να συνηθίζουμε τα πράγματα μέσα στο γήπεδο και για τους νέους παίκτες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Έρχονται για πρώτη φορά και δεν θέλω το παιχνίδι απέναντι στην West Ham να είναι η πρώτη τους εντύπωση για το Anfield."

"Αλήθεια ελπίζω οι φίλαθλοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να έρθουν μαζί μας και να ξεκινήσουμε μαζί μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, και να δημιουργήσουμε από την πρώτη μέρα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα."
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.