Θέλω να γίνω θρύλος με τη φανέλα της Liverpool!

Μετά από αρκετά χρόνια, η Liverpool διεκδικεί με σοβαρούς όρους την Premier League. Σε αυτήν την πολύ δύσκολη συλλογική προσπάθεια, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που με την παρουσία τους έχουν βοηθήσει στο αναγκαίο βήμα παραπάνω που χρειαζόταν να κάνει η ομάδα, ούτως ώστε να εξελιχθεί σε πραγματικά υπολογίσιμη δύναμη. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, το παιχνίδι της διεκδίκησης της Premier League δεν μπορεί να κερδηθεί μόνο από την καλή επιθετική γραμμή μιας ομάδας.

Κάπως έτσι, η φετινή κούρσα της Liverpool δεν οφείλεται αποκλειστικά στις επιθετικές αρετές της ομάδας (οι οποίες σε κανένα βαθμό δεν υποτιμώνται), αλλά έχει συνεισφέρει τα μέγιστα η αμυντική λειτουργία με 2 παίκτες σημεία- αναφοράς: τον Alisson κάτω από τα δοκάρια και τον Van Dijk στην καρδιά της άμυνας. O Oλλανδός στόπερ που πριν λίγο καιρό έκλεισε ένα χρόνο με τα χρώματα των "Reds", έχει καταφέρει να "συμμαζέψει" την άμυνα της ομάδας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που με το πάθος του και την εκρηκτικότητά του έχει βοηθήσει σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού της. Διαβάστε τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη μεταγραφή του στη Liverpool, καθώς και για το πως βλέπει το μέλλον του στο Merseyside.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς


"Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα εδώ. Έχουμε μια φανταστική ομάδα καθώς και ό,τι χρειαζόμαστε. Το μόνο που μένει, προφανώς, είναι να τα καταφέρουμε." 

"Τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί υπάρχει ακόμα μία ομάδα που τα πηγαίνει εξίσου καλά (η City). Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούμε, αλλά θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει." 


"Θέλω να δώσω τα πάντα γι αυτό το σύλλογο. Έκαναν ό,τι περνούσε απ' το χέρι τους για να με φέρουν και θέλω να ανταποδώσω. Ελπίζω να βοηθήσω ούτως ώστε να τα καταφέρουμε."

"Πριν ξεκινήσω να προπονούμαι με την ομάδα, πήγα σ ένα παιχνίδι κόντρα στη Leicester. Στα γραφεία συνάντησα αρκετούς θρύλους. Εξαιρετικούς παίκτες, που είχαν την τιμή ν αγωνιστούν σε μια καταπληκτική ομάδα. Όταν παίζεις για μια τέτοια ομάδα, πάντα είσαι ευπρόσδεκτος, σαν να είσαι μέλος μιας οικογένειας. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που ήθελα οπωσδήποτε ν' αγωνιστώ για τη Liverpool!"
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.