''Βόμβα'' Aly Cissokho!


Φορτσάρει για τον 24χρονο αριστερό μπακ της Lyon,Aly Cissokho η Liverpool σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στον Γαλλικό Τύπο!

Παρά την απόκτηση του Jose Enrique ο Kenny Dalglish συνεχίζει την αναζήτηση ενός αριστερού μπακ με σκοπό να καλυφθεί πλήρως η συγκεκριμένη θέση.Διακαής πόθος του Σκοτσέζου τεχνικού είναι σύμφωνα με Γαλλικές ιστοσελίδες ο 24χρονος αμυντικός της Lyon,Aly Cissokho!

Οι Reds κινήθηκαν για την απόκτησή του στην μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού όμως το deal δεν έγινε και έτσι απέκτησαν τον Jose Enrique από την Newcastle.Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η Liverpool συνεχίζει και πολιορκεί τους Γάλλους για να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό που βγάζει μάτια με την φανέλα της Lyon!

Με αποκλειστικές πληροφορίες του givemefootball.com και του talksport.co.uk οι Reds έστειλαν απεσταλμένο να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Lyon με την Dinamo Zagreb για το Champion League!

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως η διοίκηση της Liverpool είναι αποφασισμένη να καταθέσουν άμεσα επίσημη πρόταση για την απόκτησή του το προσεχές Ιανουάριο για να μην τον χάσουν!

Κι αυτό,γιατί στο κόλπο της απόκτησή του έχει μπει για τα καλά και η Juventus με τους Ιταλούς να δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για τον νεαρό μπακ που στα 24 του χρόνια βγάζει μάτια στο γήπεδο!

Η Lyon δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του νεαρού παίκτη και δείχνει διατεθειμένη με ένα καλό ποσό να τον παραχωρήσει σε όποια ομάδα ενδιαφερθεί επίσημα.Έτσι ο Kenny Dalglish έδωσε το πράσινο φως στον Damien Comolli που γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη να προχωρήσει άμεσα τις επόμενες κινήσεις των Reds!

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.