Επιτέλους πήρε μπρος

Το ότι το χτεσινό παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας για την ομάδα ήταν γνωστό. Το ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα θεωρούνταν αποτυχία επίσης ήταν γνωστό. Με την πλάτη στον τοίχο λοιπόν και με λαβωμένο ηθικό μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς, οι Reds έψαχναν νίκη βάλσαμο. Και την πέτυχαν και μάλιστα στο καταλληλότερο σημείο του πρωταθλήματος.

Για να επιτευχθεί όμως αυτή η μεγάλη νίκη έπρεπε να μπει πρώτα σε μπελάδες η ομάδα ώστε να ξυπνήσει για τα καλά. Είναι απορίας άξιο πως η καλύτερη άμυνα της Premier League, του πιο σκληρού και απαιτητικού πρωταθλήματος του κόσμου. δέχεται τόσο αστεία τέρματα. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία διότι έτσι χάνονται υπερπολίτημοι βαθμοί για την συνέχεια. Τουλάχιστον η τύχη ήταν με το μέρος μας, το δικαιούμασταν και μια φορά πιστεύω.

Και αφού μετά το τέρμα του Cabaye οι Reds έπνιξαν τις καρακάξες ήρθε και με χαρακτηριστική ευκολία το τρίποντο. Φάση που εν' πολλοίς έκρινε το αποτέλεσμα ήταν αμέσως μετά την ανατροπή του σκορ απ' τον Bellamy(δύο τέρματα απόψε, σε δαιμονιώδη φόρμα ο τρελός) όπου ο Skrtel διώχνει πάνω στην γραμμή την μπάλα μετά από πλασέ του Ba. Το τέρμα του αρχηγού ήταν απλά το κερασάκι στην πολύ γλυκιά τούρτα. Σημαντικότατη νίκη και τρεις υπερπολήτιμοι βαθμοί

Σε αυτό το σημείο, θέλω να κάνω μια αναφορά στη σημαία της ομάδας μας, τον τεράστιο Steven Gerrard. Απ' την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι άλλαξε τις ισοροπίες, δείγμα της κλάσης του αλλά και των αδυναμιών που έχει η ομάδα χωρίς αυτόν στην σύνθεσή της. Ο υγιής Gerrard απλά κάνει όργια και οδηγεί την ομάδα εκ του ασφαλούς

Η σημερινή νίκη ήταν το καλύτερο τονωτικό εν' όψει 2012. Έρχονται μεγάλα παιχνίδια στις αρχές του νέου έτους αλλά, να πω την αλήθεια στα μεγάλα παιχνίδι δεν την φοβάμαι την ομάδα, έχει δείξει άλλωστε το τι μπορεί να κάνει.

Υ.Γ. HAPPY RED YEAR LIVERPUDLIANS

Υ.Γ.1 Καλές μεταγραφές να έχουμε και η ομάδα να πάει ψηλότερα

Υ.Γ.2 18 και συνεχίζουμε...

Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 31/12/2011 01:23
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.