Πάει για Fernando η Liverpool


Τον αντικαταστάτη του Lucas Leiva ψάξει η Liverpool και τα βρετανικά ΜΜΕ φροντίζουν να γεμίζουν καθημερινά τα πρωτοσέλιδα τους με υποψήφιους παίκτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα givemefootball οι Reds εξετάζουν την περίπτωση του βραζιλιάνου μέσου Fernando Reges και τον θεωρούν ως τον ιδανικό για αυτήν την θέση.Ο 24χρονος μέσος έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων στον Ευρωπαϊκό χώρο με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Πόρτο.

Η Liverpool και η Chelsea δείχνουν όμως να κοιτάζουν  πολύ ζεστά την περίπτωσή του με τον Kenny Dalglish να εμμένει στην απόφασή του να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων.Το κόστος της απόκτησής του αγγίζει τα 17εκ. λίρες και σίγουρα οι Reds δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να τα δώσουν προκειμένου να τον ντύσουν άμεσα στα κόκκινα.

Και η Chelsea όμως έχει πολλές πιθανότητες να τον κάνει δικό της λόγο της παρουσίας του Βίλας-Μπόας στον πάγκο των μπλε.Μάλιστα η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως οι μπλε είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουλκ έναντι του αστρονομικού ποσού των 84.εκ λιρών!

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.