Επιμένουν για Granero,Krasic και Defoe


Συνεχίζουν τα σενάρια περί απόκτησης του Esteban Granero από την Real Madrid τα βρετανικά ΜΜΕ αλλά και για δανεισμό του Krasic από την ιταλική Juventus ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και για το ενδιαφέρον των Reds για τον Defoe!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα η Liverpool συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Ισπανικό σύλλογο για την απόκτηση του Granero.Φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες πως έχει επιτευχθεί η συμφωνία με τον παίκτη αλλά όχι και με τον σύλλογο.


Την ίδια ώρα πολλά είναι και τα σενάρια για άμεση απόκτηση του Defoe με την Liverpool να προτίθεται να προσφέρει μέχρι και 16-18εκ.λίρες προκειμένου να δελεάσουν την Tottenham που οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως οι Spurs είναι έτοιμοι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!


Έντονη είναι και η φημολογία για άμεσο δανεισμό του Krasic από την Juventus χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι από την διοίκηση των Reds.Ο Kenny Dalglish πάντως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει σε μεταγραφή μέσου αλλά μόνο ενός επιθετικού.Με αυτήν την κίνηση δείχνει εμφανώς εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται όμως μέσα στις επόμενες ώρες να επιτευχθεί η συμφωνία για 6μηνο δανεισμό του Krasic αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο έχοντας συμφωνήσει ήδη στο οικονομικό κομμάτι!

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.