Liverpool-Manchester City (pre-game) League Cup


Δώστε απαντήσεις βροντοφώναξε στους παίκτες του ο Kenny Dalglish στην τελευταία προπόνηση πριν το καθοριστικό ματς με την Manchester City στο Anfield!

Στο πρώτο παιχνίδι οι Reds πήραν μια τεράστια νίκη με 1-0 μέσα στο ''Etihad Stadium'' με σκόρερ τον αρχηγό Steven Gerrard με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έκαναν έτσι ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Wembley.

Η ήττα όμως από την Bolton φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι και πλέον τα περιθώρια στους Reds έχουν στενέψει.Ο King Kenny έτριξε τα δόντια στους παίκτες του και βροντοφώναξε να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να αποδείξουν πως το παιχνίδι με την Bolton ήταν απλός μια κακιά στιγμή!

''Είμαστε ένα βήμα πριν από έναν μεγάλο τελικό.Πιστέψτε το και δώστε απαντήσεις!'' φώναξε στην τελευταία προπόνηση πριν από την ίσως πιο καθοριστική αναμέτρηση της σεζόν!Στα αγωνιστικά επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο νεαρός Jay Spearing και αναμένετε να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ βασικός θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Carragher.Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει βασικό τον Bellamy λόγο κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στην αντίπερα όχθη ο Mancini δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Kompany και Balotelli.Με Djeko-Aguero θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.