Νέα απώλεια βαθμών στο Anfield! 0-0

Το Champions League μπορεί να είναι ο φετινός στόχος της Liverpool όμως η σημερινή ισοπαλία με την Tottenham κράτησε τους Reds μακρυά από την τετράδα δημιουργώντας αμφιβολίες για το αν η ομάδα του King Kenny μπορεί να διεκδικήσει φέτος το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Φέρνοντας την 8η ισοπαλία μέσα στο Anfield οι Reds έχασαν πολύτιμους βαθμούς που ίσως στο τέλος να αποδειχθούν μοιραίοι!

Σε ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες προς τις αντίπαλες εστίες μένοντας έτσι στο 0-0 με την Liverpool όμως να ελέγχει το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο,μοιρασμένη κατοχή της μπάλας και λιγοστές ευκαιρίες για γκολ με την πρώτη καλή στιγμή να γίνετε στο 59' λεπτό σε σουτ του Kelly που απέκρουσε ο Friedel σε κόρνερ.


Η κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο 65' λεπτό όταν μπήκε ο Luis Suarez,ύστερα από την ποινή 8 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί λόγο ρατσιστικής επίθεσης,στην θέση του Kuyt ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο!Δεν άλλαξε όμως τίποτα στην εικόνα του ματς και ο Kenny Dalglish συνέχισε να ανακατεύει την τράπουλα βάζοντας τον Downing στην θέση του Bellamy στο 72' λεπτό.

Η ώρα περνούσε και εμείς βλέπαμε το ίδιο σκηνικό,την Tottenham να αμύνεται και την Liverpool να κυριαρχεί στο ματς προσπαθώντας να διησδίσει στην περιοχή του Friedel με σκοπό να πετύχει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.


Στο 79' λεπτό οι Reds ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Carroll όμως ο Oliver έδειξε να συνεχιστεί το ματς.Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 84' λεπτό όταν ο Bale βγήκε τετ-α-τετ με τον Reina να αποκρούει το πλασέ του σώζοντας την Liverpool από βέβαιο θάνατο!

Οι Reds συνέχισαν την πίεση με το σουτ του Downing να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Friedel στο 86' λεπτό.Ο μονόλογος συνεχίστηκε όμως η ομάδα του Kenny Dalglish δεν κατάφερε παρόλο που δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει το νικητήριο γκολ μένοντας έτσι στο τελικό 0-0 με την Tottenham.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.