Νίκη ή... ΝΙΚΗ

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα δίνει ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά σχετικά με την υπόθεση Champions League. Αντίπαλος δεν είναι άλλος απ' την μισητή Manchester United πράγμα που σημαίνει πως αυτόματα το κίνητρο γίνεται μεγαλύτερο για τον Dalglish και τους παίκτες του.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Tottenham στο Anfield, μία ακόμα εκτός έδρας, η ομάδα έχει ένα ακόμα δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνει να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα. Η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη αλλά σε τέτοια παιχνίδια η φόρμα και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών πάνε περίπατο. Αυτό το ξέρουν όλοι στο κόκκινο στρατόπεδο και σίγουρα, η Liverpool θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της αύριο.

Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον αντίπαλο. Η United που πέρα απ' την ήττα με 1-6 απ' την συμπολίτισσα City αλλά και την ισοπαλία που παραχώρησε στη Newcastle δεν έχει άλλο κακό αποτέλεσμα στην έδρα της έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά την ανατροπή σκηνικού στο Stamford Bridge(όπου ως γνωστών βοήθησαν και εξωγενείς παράγοντες για το αποτέλεσμα...). Αλλά σε τέτοια παιχνίδια λίγη σημασία έχει αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Θέλω να πιστεύω πως αύριο οι κόκκινοι θα κατέβουν σα να παίζουν παιχνίδι δίχως αύριο. Ας μην γελιόμαστε αυτό το ματς είναι δίχως αύριο. Με νίκη η ομάδα μένει στους στόχους της και δείχνει σε κάθε αντίπαλο πως δεν έχει παραδοθεί, ενώ με ήττα τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ ζόρικα όσο αναφορά την 4η θέση.

Περιμένω κι απ' τον Dalglish αύριο μεγάλο παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, γνωρίζει όσο κανένας την σοβαρότητα ενός παιχνιδιού σαν αυτό και μπορεί να μεταφέρει σε κάθε παίκτη ξεχωριστά την δίψα για νίκη. Άλλωστε ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα μέσα στο Old Trafford.

Πρόβλεψη για εντεκάδα δεν θα κάνω. Απλά θέλω να πω πως όποιος παίξει αύριο καλείται να δώσει το 101 τοις εκατό των δυνάμεων του ώστε να πάρει η ομάδα τη νίκη. Τέτοια παιχνίδια κερδίζονται με θέληση, πάθος και αγωνιστικό τσαμπουκά. Αύριο η Liverpool επιβάλλεται να έχει και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. YOU 'LL NEVER WALK ALONE

Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 10/2/2012 16:39
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.