Sunderland-Liverpool (pre-game)



Την ''σφαλιάρα'' από την Arsenal την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να ξεχάσει η Liverpool που θα αγωνιστεί σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του ''Στάδιο του Φωτός'' με στόχο μόνο την νίκη.




Μένοντας πλέον 10 βαθμούς μακρυά από την 4η προνομιούχο θέση,έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο,η ομάδα του Kenny Dalglish θα ταξιδέψει με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα δώσει νέες ελπίδες στον σύλλογο για έξοδο στο Champions League.

Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο με βάση και το πρόγραμμα που ακολουθεί,με τις ChelseaArsenal και Newcastle να είναι από πάνω της και τις Fulham και Stoke να βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς πίσω της!

Στα αγωνιστικά τώρα,ευχάριστα τα νέα για τον Kenny Dalglish που είδε τους Glen Johnson και Steven Gerrard να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκαν στην διάθεση του,με την συμμετοχή όμως του Johnson να κρίνετε την τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα,ο Σκοτσέζος πιθανόν να αφήσει και πάλι έξω τον Carroll και να προσανατολιστεί σε ένα 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Suarez και Kuyt.Διατηρεί στην ενδεκάδα τους Henderson,Downing και Adam ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένετε να πάρει και ο αρχηγός Gerrard.

Αμυντικό δίδυμο πάλι τους Skrtel και Carragher αφού ο Agger εξακολουθεί να ταλαιπωρείτε από τον τραυματισμό του.Αν πάνε όλα καλά βασικός θα ξεκινήσει και ο Glen Johnson.

Από την άλλη μεριά τώρα η ομάδα του Martin O'Neill παρότι βρίσκετε σε τρομερή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση θα έχει αρκετές απουσίες βασικών παικτών,όπως οι Cattermole και Sessegnon που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς και τιμωρήθηκαν με 4 και 3 αγωνιστικές αντίστοιχα.



Επιστρέφουν όμως οι O'Shea,Vaughan και Campbell ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Wayne Bridge.

Δύσκολο και σε κομβικό σημείο η αναμέτρηση με την Liverpool να παίζει κορώνα-γράμματα την τύχη της αφού αν δεν νικήσει ξεχνά οριστικά την έξοδο στο Champions League.

Άρχοντας της αναμέτρησης ο διαιτητής Anthony Taylor.

Στην προηγούμενη αγωνιστική οι Reds ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-2 από την Arsenal ενώ η Sunderland απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Newcastle εκτός έδρας αν και προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Bendtner από το 24' λεπτό και ισοφαρίστηκε στο 91' λεπτό με γκολ του Ameobi.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.