Μυθική πρόταση για Suarez η Παρί !

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα δείχνει η Παρί σεν Ζερμέν του Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με νέο σημερινό δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο.

Φαίνεται πως η Παρί θέλει να αλλάξει ολοκληρωτικά σελίδα και να ξεκινήσει μια νέα ιστορία με πολλούς τίτλους!

Κάνοντας την αρχή με την απόκτηση του Χαβιέρ Παστόρε δαπανώντας πολλά εκατομμύρια,προχώρησε στην συνέχεια σε αλλαγή προπονητή φαίρνωντας στον πάγκο τον Ιταλό Κάρλο Αντσελότι!

Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί και αμέσως έφερε στο Παρίσι τον βραζιλιάνο αμυντικό Alex από την Chelsea χωρίς ωστόσο να ξοδέψει αρκετά χρήματα.Ο άραβας ιδιοκτήτης όμως δείχνει πανέτοιμος να εφαρμόσει το 5ετές πλάνο που ακολουθεί με σκοπό τις κατακτήσεις τίτλων και είναι έτοιμος να αποκτήσει 2 παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα δώσει νέα ''πνοή'' στην ομάδα.

Μπορεί οι μεταγραφές των Μπέκαμ,Πάτο και Τέβεζ να ναυάγησαν ωστόσο ο ίδιος δεν το βάζει κάτω συνεχίζοντας απτόητος τα πλάνα του!

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα δείχνει έτοιμος να αποκτήσει τους Luis Suarez και Gonzalo Higuain δαπανώντας εξωπραγματικά ποσά που σίγουρα θα αφήσουν εποχή στην ιστορία του συλλόγου!Φημολογείται έντονα για επίσημη πρόταση το καλοκαίρι που θα αγγίζει τα 85 εκ. λίρες(!) στην Liverpool με σκοπό να δελεάσει παίκτη και σύλλογο και να αποσπάσει την υπογραφή του Luis Suarez!

Όσο για τον Higuain δεν έχει αναφερθεί κάτι ακόμη όμως σίγουρα αν όντως κινηθεί και για αυτόν η προσφορά θα είναι άκρως δελεαστική!

Από πλευράς Παρί επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον τους για τους 2 παίκτες ωστόσο από Ρεάλ και Λίβερπουλ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.