400άρης με... ''Χατ τρίκ'' (video)


Η Λίβερπουλ με το χατ τρικ του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της συμπολίτισσας Έβερτον,όπου συνοδεύτηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά τις 400 συμμετοχές του μεγάλου αρχηγού!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι Reds έδειξαν από πολύ νωρίς τα δόντια τους και έχασαν από νωρίς  σημαντικές ευκαιρίες με τους Τζεραρντ,Σουάρες,και Κάρολ αντίστοιχα.

Οι αντίπαλοι είχαν δύο καλές στιγμές με δράστη τον Στρακουαλούρσι.

Στο 33' ο Αρχηγός άνοιξε το σκόρ έπειτα από σούτ του Κέλυ,πήρε το ριμπάουντ και με εκπληκτική Λόμπα έκανε το 1-0

Στο δεύτερο ημίχρνο πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Κέλυ,Κάρολ,Σουάρες, και Ενρίκε!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε μόλις δυο φάσεις.Ο Μπέινς βρήκε τον Ρόντγουελ στο 60'και αυτός με σουτ από την μικρή περιοχή την έστειλε αρκετά άουτ και στο 90+1 ο Φελαινί κέρδισε τις κόντρες στην μικρή περιοχή,η μπάλα στρώθηκε ξανά στον Ρόντγουελ  που ανάγκασε τον Ρέινα να την αποκρούσει.

Στο 50' διπλασίασαν τα τέρματα με δράστες τους Σουάρες και Τζέραρντ από την δεξιά πλευρά της περιοχής με τον πρώτο να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του πασάροντας ιδανικά στον Τζέραρντ οπού με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος,έπειτα απο κλέψιμο στο κέντρο,η μπάλα έφτασε στον Τζέραρντ που βρήκε χώρο μέχρι την μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Σουάρες που άδειασε τον αμυντικό δίνοντας ξανά στον Τζέραρντ όπου και πάλι με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή έγραψε το τελικό 3-0!

Συνθέσεις:
Λίβερπουλ: Ρέινα – Κέλι, Κάραγκερ, Σκρτελ, Ενρίκε – Χέντερσον, Τζέραρντ, Σπίαρινγκ, Ντάουνινγκ – Σουάρες, Κάρολ

Στον πάγκο: Ντόνι, Σέλβι, Μάξι, Φλάναγκαν, Κάουτ, Κοάτες

Έβερτον: Χάουαρντ – Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Ντεστέν, Μπέινς - Φελαϊνί, Ρόντγουελ, Πίεναρ, Κόουλμαν, Στρακουαλούρσι - Ανιτσέμπε

Στον πάγκο: Μούτσα, Χάιτινγκα, Γιέλαβιτς,Ντρέντε, Κέιχιλ, Νέβιλ



szólj hozzá: L3-0E www.fasthighlights.com

Τα haghlights του αγώνα!

13-03-12 από thekopinth
Share on Google Plus

About Γιάντσιος Χρήστος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.