''Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας''

Χθες βράδυ η ομάδα του Brendan Rodgers δεν τα κατάφερε αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην μαχητική Young Boys για το Europa League.

Στην συνέντευξη Τύπου ο 39χρονος τεχνικός δικαιολόγησε τα ...αδικαιολόγητα τονίζοντας πως οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο όμως έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους στο τέλος του αγώνα.

''Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Αυτό που κάναμε όμως στο τέλος ήταν πολύ απογοητευτικό.''

''Ήμασταν μπροστά με 2-1 και 3-4 λεπτά πριν το τέλος δείχναμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να διαχειριζόμασταν σωστά το παιχνίδι.Αυτή ακριβώς ήταν η μόνη απογοήτευση.Δεν είμαι εδώ για να σας πω κάτι που δεν έχω πει στους παίκτες. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε το γκολ στην συνέχεια.''

''Τώρα έχουμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να κοιτάμε και το αποτέλεσμα της Young Boys παράλληλα. Είναι τόσο απλό. Είχαμε τα προσόντα να κερδίσουμε σήμερα όμως δεν τα καταφέραμε οπότε πάμε να κερδίσουμε το επόμενο.''είπε χαρακτηριστικά ο 39χρονος τεχνικός.

Στην συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του Wisdom που τον υποχρέωσε σε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 30' λεπτό ενώ δεν παρέλειψε να πει και για τις επιλογές του που άφησε στον πάγκο τους βασικούς παίκτες.

''Ήταν ένα προληπτικό μέτρο. Είχε χτυπήσει λίγο στο γόνατο. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ας ελπίσουμε σύντομα να είναι μια χαρά. Έχουμε 4 παιχνίδια σε διάστημα 10 ημερών και προσπαθούμε να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε φρέσκοι. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως επηρέασε το παιχνίδι απόψε. Είχαμε καλή ομάδα, δυνατή ομάδα, προηγηθήκαμε στο σκορ και δείξαμε καλή ποιότητα.''

Τα γκολ των Shelvey και Joe Cole δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν την νίκη και τους 3 βαθμούς στους Reds κάτι που θα τους έδινε την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και τώρα καλούνται να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να κερδίσουν την αδιάφορη Udinese για να προκριθούν στους 32 του Europa League.

Πηγή: liverpoolfc.com
Δημοσιεύτηκε: 23/11/2012 11:35
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.