Σκιαγραφώντας τον Walcott!

Με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail σκιαγραφεί τον Theo Walcott και αναφέρει τους 2 λόγους που ο νεαρός εξτρέμ δεν θα ενταχθεί στην Liverpool.

Οι Reds συνεχίζουν και γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του 23χρονου άσου καθώς οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με την Arsenal για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Ωστόσο η Daily Mail μας εξηγεί τους 2 λόγους που πιθανόν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του Walcott για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αν και εφόσον δεν ανανεώσει με τους κανονιέρηδες, πράγμα δύσκολο καθώς πλέον οι συζητήσεις μεταξύ των εκπρόσωπών του και των διοικούντων των κανονιέρηδων γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Μπορεί ο Brendan Rodgers να ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του τον Γενάρη ή να μπορεί να τον αποκτήσει το καλοκαίρι χωρίς το παραμικρό κόστος όμως σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!

Πιο αναλυτικά, η Daily Mail αναφέρετε στις προσωπικές προτιμήσεις του Walcott οι οποίες είναι η παραμονή του στο Λονδίνο και η συμμετοχή στο Champions League! Ο ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει το Λονδίνο και να μετακομίσει βόρεια με την αρραβωνιαστικιά του μάλιστα να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας.

Ένας άλλος λόγος που ο Theo Walcott δύσκολα θα φορέσει την φανέλα των Reds είναι η συμμετοχή στο Champions League. Αυτή η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όπου κάθε παίκτης θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτήν.

Ο 23χρονος επιθετικός/εξτρέμ επιθυμεί έναν σύλλογο που να αγωνίζεται στο Champions League και όπως αρθρογραφεί και ο John Edwards στην Daily Mail, πολύ δύσκολα θα επιλέξει να φύγει από έναν σύλλογο που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για να συνεχίσει σε έναν άλλον σύλλογο όπου έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμμετάσχει σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση.

Ας πάμε τώρα όμως και στα θετικά όπου Theo Walcott και Brendan Rodgers έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο οπότε ο 23χρονος άσος γνωρίζει από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον της Liverpool για αυτόν και πως οι Reds είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προσφέροντάς τον 85.000 λίρες την εβδομάδα!

Ο Arsene Wenger είδε πρόσφατα τον 23χρονο άσο να απορρίπτει την προσφορά των κανονιέρηδων ύψους 75.000 λιρών την εβδομάδα και πλέον η δέσμευση του Walcott προς τον σύλλογο τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ωστόσο ο Αλσατός τεχνικός παραμένει πεπεισμένος προς θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα καταλήξουν σε μια συμφωνία.

Πηγή: daily mail
Δημοσιεύτηκε: 23/11/2012 15:30
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.