Zenit VS Liverpool (Preview)



Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ απόψε και η ομάδα μας ταξιδεύει στην χιονισμένη και παγωμένη Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει την Ρώσικη Ζενιτ στις 7:00 ώρα Ελλάδος..!!

Λίβερπουλ: Στόχος των Ρεντς φυσικά δεν είναι άλλος από την νίκη με καθαρό σκορ καθώς και η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά. Η ομάδα μας ταξίδεψε στην παγωμένη Ρωσία χωρίς τους Στάριτζ ο οποίος είναι δηλωμένος στην Τσέλσι ενώ εκτός έμεινε ο Ασσάιντι ο οποίος δεν υπολογίζεται όπως και ο Κουτήνιο που είναι δηλωμένος στην Ιντερ. Η Λίβερπουλ προέρχεται από την ταπεινή ήττα με 2-0 από την Γουέστ Μπρομ ενώ στην τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ νίκησε την Ουντινέζε με 1-0 χάρις σε γκολ του Χέντερσον.

Πιθανή 11αδα: Jones(Reina) - Johnson - Agger - Skrtel - Enrique - Allen - Gerrard - Henderson - Suarez - Downing - Borini




Zenit: Η Ζενιτ τώρα θα θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της και τον κόσμο που θα έχει στο πλευρό της. Η παρέα των Χούλκ και Βιτσελ προέρχονται από ήττα στην τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ καθώς το Ρώσικο Πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

Πιθανή 11αδα: Μalafeev - Anyukov - Alves - Hubocan - Yanbaev - Lombaerts - Zyryanov - Denisov - Witsel - Hulk - Danny



Author: Κωνσταντίνος Κούλας


Share on Google Plus

About Constantinos Koulas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.