Επιστροφή στις νίκες!




Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η ομάδα της Liverpool  την 5η αγωνιστική της Barclays Premier League, αντιμετωπίζοντας την West Ham στο Boleyn Ground το Σάββατο 20/09 και ώρα 19:30.

Η Liverpool καλείται να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από την Aston Villa, η οποία έφερε δυσφορία και πίεση στην ομάδα του λιμανιού.Η ομάδα λοιπόν θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω την οργανωτική δυσλειτουργία, που φάνηκε να παρουσιάζει στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής και με μία καλή εμφάνιση να πάρει τους 3 βαθμούς και να δώσει χαρά στους πιστούς οπαδούς της.Η μεσοβδόμαδη, έστω και αγχωτική νίκη επί της Ludogorec, ήταν μία ένεση ηθικού και τόνωση της ψυχολογίας τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και του Rodgers. Η Liverpool θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σταριτζ,Τσαν,Αλεν,Τζονσον και Φλαναγκαν.

Η West Ham, στην αντίπερα όχθη, είδε τους επιθετικούς της να σκοράρουν (Sakho, Valencia) στην εκτός έδρας ισοπαλία την Δευτέρα στην έδρα της Hull, δίνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα τους. Η West Ham βρίσκεται στην 13η θέση με 4 βαθμούς και ευελπιστεί και αυτή στην αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Η παράδοση είναι σαφώς με την Liverpool καθώς στα τελευταία 4 παιχνίδια που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η Liverpool μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία, όπως επίσης σε 23 αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις , η ομάδα του λιμανιού είναι αήττητη στους 21 από αυτούς!!!

Καταλαβαίνει κανείς ότι το το βάρος κατά κύριο λόγο το έχει η Liverpool, τόσο για να μείνει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , όσο και για ψυχολογικούς λόγους , καθώς η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη σε πρωτάθλημα και Champions League.







Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.