Οι αυξανόμενες απαιτήσεις του τεχνικού προς τον Simon Mingolet και η υπόθεση Victor Valdes


   Η θέση του Simon Mignolet βρίσκεται σε κίνδυνο παρόλη την εμπιστοσύνη του Brendan Rodgers προς το πρόσωπό του.

   O 26χρονος έχει κάνει μια όχι και τόσο καλή αρχή στη σεζόν, αρχίζοντας με πολύ καλή απόκρουση απέναντι στην Southampton, αλλά το τεχνικό επιτελείο της Liverpool, έχει από αυτόν το παράπονο ότι δεν μπορεί να επιβληθεί στην άμυνά του και ότι έχει κακή συννενόηση με αυτούς. Με άλλα λόγια, ο Rodgers ψάχνει έναν πιο αρχηγικό goalkeeper κάτω από τα δοκάρια. Η φερόμενη αυτή απαίτηση από τον προπονητή φάνηκε στην νίκη απέναντι στην Ludogorets Razgrad, όταν ο Mignolet δέχτηκε κριτική για την θέση του απέναντι στον Dani Abalo στο 90ο λεπτό.

   Ο Rodgers έφερε το περσινό τον καλοκαίρι τον Mignolet ως αντικαταστάτη του Pepe Reina και ενώ τον υποστήριξε σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε τα εξής για αυτόν: "Ο Simon είναι ο πρώτος μας τερματοφύλακας, έχει πολύ εμπειρία. Απλά θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει στο να χτίζει την σχέση του με τους 4 οπισθοφύλακες και να γίνει καλύτερος σε αυτόν τον τομέα."

   "Το πιο σημαντικό, και το μήνυμα προς όλους τους παίκτες σε αυτήν την κατάσταση είναι να σιγουρευτείς ότι είσαι δυναμικός. Να είσαι επιθετικός, να μην περιμένεις για αυτό(σ.σ.: την μπάλα στην περιοχή). Είναι πιο πολύ ο τύπος που μένει πίσω σαν προσωπικότητα, αλλά νομίζω ότι είναι επιθετικός(σαν τερματοφύλακας)."

   Ερωτώμενος αν ψάχνει περισσότερα πράγματα από τον Βέλγο, ο Rodgers απάντησε: "Δεν θα σας έλεγα ακόμη κι αν όντως έψαχνα".
H Liverpool έχει προβλήματα με τα στημένα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Aston Villa και έρχεται ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι στην West Ham σήμερα, ο Rodgers όμως αρνήθηκε ότι ο Allardyce έχει βρει ένα αδύναμο σημείο στην ομάδα του.

   Ο Victor Valdes συνδέθηκε με την ομάδα του Liverpool, αφού πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη συνέχεια της καριέρας του, και αφού απέτυχε στα ιατρικά του με την ομάδα του Monaco. Ο Rodgers πρόσφατα άλλαξε γνώμη για τον 32χρονο Ισπανό διεθνή αφού πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι πλέον κατι περισσότερο από πιθανό να του προταθεί ένα συμβόλαιο από τους "reds".


   Ο προπονητής, που έχει τον Skrtel ξανά διαθέσιμο είπε: "Δεν νομίζω ότι η Aston Villa προσπάθησε να μας απειλήσει με στημένες μπαλιές, απλά δεν αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Νομίζω ότι αγχωθήκαμε μόνοι μας."

Απομένει η απάντηση της Liverpool, σήμερα, απέναντι στην West Ham.

Πηγές: theGuardian

Συντάκτης: Γιώργος


Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.