Ρότζερς : ''Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας''

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι του Μερσεισαιντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Εβερτον.

Ο Ρότζερς αρχικά τόνισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με την φυσική κατάσταση του Ραχίμ Στέρλινγκ, καθώς ο τελευταίος αγωνίστηκε για 120' στον αγώνα του League Cup με την Μίντλεσμπρο. Συγκεκριμένα τόνισε : ''To League Cup ήταν σημαντικό και ο Στέρλινγκ είναι εξίσου σημαντικός για την ομάδα. Προπονείται και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και νομίζω πως μπορείτε να το δείτε αυτό στην πολύ καλή φυσική κατάσταση που βγάζει στο γήπεδο. Πιστεύω θα απολαύσει και το παιχνίδι του Σαββάτου.''

Στο θέμα της συμμετοχής του Ντάνιελ Στάριτζ επισήμανε τα εξής:
''Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα παίξει ο Ντάνιελ στο ντερμπι. Είναι σε καλή κατάσταση. Αν δεν αγωνιστεί, δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό στα επόμενα ματς. Είναι μία εξαιρετική μονάδα για την επίθεση μας. Με την κινητικότητα και την ποιότητά του δημιουργεί προβλήματα σε κάθε άμυνα, όπως με την Τότεναμ.
Η συμμετοχή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες δύο μέρες. Θα χαρώ να τον έχω πίσω και ελπίζω αυτό να γίνει το Σάββατο.''


Όσον αφορά το Σαββατιάτικο ντέρμπι ο Ρότζερς πρόσθεσε ότι πρέπει η Λίβερπουλ να βελτιώσει το παιχνίδι της έτσι ώστε να έρθουν και οι επιτυχίες.Αναλυτικά είπε:
'' Το παιχνίδι μας είναι κάπως παράξενο λόγω των πολλών νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκη να είμαστε καλύτεροι και πως πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα.''
''Στην Έβερτον δεν είχαν τα αποτελέσματα που ήθελαν, αλλά έχουν ποιότητα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Έχουν κρατήσει έναν σταθερό κορμό παικτών από πέρσυ και κάποιες προσθήκες έχουν φτιάξει μία καλή ομάδα.Ο Ρομπέρτο(Μαρτίνεζ) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.!

Τέλος ο Ρότζερς είπε πως είναι λάτρης των ντέρμπι (εντός και εκτός έδρας) και πως κάτι τέτοια ειδικά ντέρμπι μπορεί να λειτουργήσουν και ως εφαλτήριο για την ομάδα του.


Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος

Πηγές : LiverpoolEcho , LiverpoolFC
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.