Διάλειμμα τέλος, τα κεφάλια μέσα!

Premier League, αγωνιστική 1η: Arsenal FC - Liverpool  FC.


  Η αναμονή τελείωσε, η Premier League είναι εδώ!
 Μέσα Αυγούστου και η δράση στο Νησί ξεκινάει. Εχθές, 13/8, είδαμε την πρώτη σέντρα στην Πρέμιερ για την σεζόν 2016-1017 και σήμερα, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε την Λίβερπουλ στο νέο της ξεκίνημα.
  Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ, στο Emirates και η σεζόν ξεκινάει δυναμικά για τις δύο ομάδες!

Η Αρσεναλ
 Πέρυσι τερμάτισε 2η πίσω από την Λέστερ, χωρίς ωστόσο να έχει διεκδικήσει ιδιαίτερα το πρωτάθλημα! Στην θερινή μεταγραφική περίοδο δεν εντυπωσίασε μιας και μετά την προσθήκη του Γκρανίτ Τζάκα, δεν έκανε κάποια άλλη σημαντική κίνηση, ενώ οι "σχεδόν κλεισμένες" μεταγραφές των Βάρντι και Μαχρέζ, ναυάγησαν.

 Η Λίβερπουλ
 Την περασμένη σεζόν κατέκτησε την απογοητευτική 8η θέση στο πρωτάθλημα και έμεινε εκτός Ευρώπης ενώ μάλιστα έχασε και δύο τελικούς, ο ένας εξ αυτών, του Γιουρόπα Λιγκ.
 Στο μεταγραφικό κομμάτι, η ομάδα προχώρησε σε αρκετές προσθήκες όπως ο Τ/Φ Λόρις Κάριους, ο Μάρκο Γκρούγιτς, ο Τζίνι Βάιναλντουμ, ο Ράγκναρ Κλαβάν, Σαντιό Μανέ, ο Γιοέλ Μάτιπ καθώς και ο Άλεξ Μάνινγκερ!

Για την Ιστορία
 H Άρσεναλ έχει φιλοξενήσει τους Reds 99 φορές. Απο αυτές, οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη 44 φορές, οι φιλοξενούμενοι φύγανε με το "διπλό" 33, ενώ 21 ματς έληξαν χωρίς νικητή!
 Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόλις έναν από τους τελευταίους 20 αγώνες που έδωσε εναντίον των "Κανονιέρηδων¨.

Στα νέα των ομάδων
 Για την Άρσεναλ, πιθανότατα θα κάνουν Ντεμπούτο τα νέα αποκτήματα, Τζάκα και Χόλντινγκ ενώ Γκάμπριελ, Μερτεσάκερ και Τζέκινσον είναι εκτός λόγω τραυματισμού. 
 Επίσης, οι Ολιβιέ Ζιρού και Λορέν Κοσιελνί δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι!

 Για την Λίβερπουλ, πιθανότατα θα απουσιάζουν οι Μίλνερ και Στάριτζ, λόγω τραυματισμών ενώ αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο οι Βάιναλντουμ, Μανέ και Μάτιπ.

Πιθανές ενδεκάδες!


Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!


Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.