Ρότζερς: "Η αυτοπεποίθηση είναι ψηλά"


Οι "κόκκινοι" βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Μπεσίκτας στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των 32 του Europa League, στο Ataturk Stadium.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, θα πετάξουν για το Μερσεϊσάιντ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Μάντσεστερ Σίτυ για την Premier League.

Στον αγώνα με τους Τούρκους, ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Χέντερσον, Τζόνσον, Λούκας, Σακό, Τζέραρντ και τον τιμωρημένο Μάρκοβιτς.

"Έχει να κάνει με το να βρούμε ισορροπία," εξήγησε. "Το παίρνουμε σοβαρά και θέλουμε να περάσουμε, αλλά πρέπει επίσης να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα.

"Είμαστε σε ένταση. Παίζουμε πολλά παιχνίδια την φετινή σεζόν επειδή η τελευταία διετία ήταν επιτυχημένη.

"Τα πάμε καλά, βρισκόμαστε σε δύο κύπελλα και θέλουμε να διατηρηθούμε και να δουλέψουμε καλά για τα ερχόμενα χρόνια. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε πολλά παιχνίδια.

"Κερδίζουμε αγώνες και η αυτοπεποίθησή μας είναι ψηλά. Οι παίκτες είχαν πολλές προκλήσεις να ξεπεράσουν φέτος και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε."

Έχοντας προηγουμένως ξεκινήσει στα τελευταία 19 επιτυχημένα παιχνίδια της Λίβερπουλ, ο φορμαρισμένος Φελίπε Κουτίνιο δεν θα αγωνιστεί στο Ataturk Stadium.

Ο Ρότζερς δήλωσε: "Έπρεπε να αφήσω έξω τον νεαρό Κουτίνιο. Δεν ταξίδεψε μαζί μας. Είναι ένας εξαιρετικός νεαρός παίκτης για εμάς , ένας παίκτης κλειδί και έχει παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.

"Αυτό είναι ένα παιχνίδι που είχα σημειώσει από πριν ότι θα του δώσω μερικές ανάσες, ξέροντας ότι θα μείνει σπίτι, δεν θα ταξιδέψει και θα προετοιμαστεί για το Σαββατοκύριακο."

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.