Φουντώνουν οι φήμες για Ντεπάι!



Μεγάλη κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στα βρετανικά ΜΜΕ γύρω από το πρόσωπο του Ολλανδού ανερχόμενου αστέρα, Μέμφις Ντεπάι!

Τελευταία συνεχή δημοσιεύματα της Mirror φέρνουν τον 21χρονο πολύ κοντά στο Άνφιλντ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη κίνηση από τη Λίβερπουλ, η οποία φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του! 

Η Αϊντχόφεν κοστολογεί τον Ντεπάι στα 20 εκατομμύρια λίρες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται και αυτή ανάμεσα στους μνηστήρες, λόγω του προπονητή της Λουίς Φαν Χάαλ που τον γνωρίζει από πρώτο χέρι λόγω της κοινής θητείας τους στην εθνική Ολλανδίας! 

Ωστόσο οι άνθρωποι της Λίβερπουλ φαίνεται να έχουν κάνει πολύ πιο ουσιαστική μελέτη και προσέγγιση στην περίπτωση του! Εδώ και δυο χρόνια σκάουτερς των Ρεντς παρακολουθούν την πρόοδο και τις εμφανίσεις του και έχουν χτίσει και πολύ καλή σχέση με τον μάνατζερ του παίκτη, Άλεξ Κρους! 

Κάθε μήνα στο διάστημα αυτό, μια επιτροπή από τη Λίβερπουλ επισκεπτόταν την Αϊντχόφεν και συζητούσε με τον Κρους, ενώ παρακολουθούσε και αγώνες του Ντεπάι! 

Φήμες θέλουν και την Τότεναμ να ενδιαφέρεται για τον Ολλανδό, ωστόσο σύμφωνα με φίλους του, ο ίδιος θέλει να πάει στη Λίβερπουλ! 


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Mirror 


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.