Ρότζερς: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα δέκα τελευταία μας ματς!"

Στις καθιερωμένες δηλώσεις προέβη ο Μπρένταν Ρότζερς μετά την εύκολη επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι στο Άνφιλντ, κάνοντας λόγο για τα πολύ σημαντικά τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Δύο όμορφα τέρματα από Χέντερσον στο29' και Στάριτζ στο 51' έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του ΒορειοΙρλανδού τεχνικού, ο οποίος παρουσιάστηκε πανευτυχής στη συνέντευξη Τύπου:

"Τους τελευταίους τρεις μήνες τα παιχνίδια έρχονται συνέχεια και σε μικρό διάστημα μεταξύ τους, όμως οι παίκτες έχουν σταθεί στο ύψος τους. Έχουν πετύχει τους στόχους που θέλαμε και τώρα μένουν 10 ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν και τα οποία περιμένουμε με αγωνία."

"Η φύση του παιχνιδιού μας έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση του να σουτάρεις, να πασάρεις και να κινείσαι. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι έχει βελτιωθεί και το πρέσινγκ της ομάδας μας."

"Έχουμε θέσει τους εαυτούς μας σε πολύ καλή θέση, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος. Για καλή μας τύχη αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για τη συνέχεια."

Ο Ρότζερς δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία περιόρισε την Μπέρνλι σε μόλις ένα σουτ εντός εστίας:

"Ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση. Η Μπέρνλι έχει αποδείξει φέτος ότι είναι πολύ δύσκολη ομάδα και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η εμφάνιση μας όμως ήταν όσο καλή, όσο και του Σαββατοκύριακου. Η οργάνωση στην άμυνα ήταν πολύ καλή. Μας έκαναν μόλις ένα εντός στόχου σουτ και έχουν πολύ επικίνδυνους παίκτες μπροστά."

"Πετύχαμε δυο γκολ και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τη νίκη μας ακόμη πιο άνετη. Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή και το αποτέλεσμα."

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με ένα εξαιρετικό γκολ και μια ασίστ: 

"Ήταν ένα πολύ ωραίο σουτ από τον Τζόρνταν. Είχαμε φτάσει κοντά σε κανά δυο περιπτώσεις πριν, αλλά αυτό το σουτ ήταν εξαιρετικό και μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έπειτα η μπαλιά του στο δεύτερο γκολ ήταν απλά φανταστική. Έχει πολύ καλή τεχνική και ακρίβεια σε αυτές τις μπαλιές. Τον έχουμε δει πολλές φορές να πασάρει έτσι."

"Ήταν πολύ καλό το τελείωμα το Ντάνιελ. Ο Τζόρνταν βελτιώνεται συνέχεια. Καθώς ωριμάζει τακτικά, θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Πάντα ήταν αθλητικός, αλλά τώρα βελτιώνεται και τακτικά."

"Τεχνικά έχετε δει την ποιότητα του. Οι πάσες του βελτιώνεται και έχει αρχίσει να γίνεται ηγέτης σε αυτήν την νεανική ομάδα. Ήταν καταπληκτική εμφάνιση και από αυτόν και από όλη την ομάδα."

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Ρότζερς ρωτήθηκε για τον Εμρέ Τσαν και τις δυνατότητες του μελλοντικά λέγοντας:

"Τον παρακολουθώ και πιστεύω πως σε δυο χρόνια θα μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα του κόσμου. Είναι γρήγορος, δυνατός, καλός στις πάσες και ευφυής στο παιχνίδι. Εγκλιματίζεται πολύ καλά στη χώρα και οι οπαδοί τον αγαπούν. Κάνει πολλή βρώμικη δουλειά και πρεσάρει και εξαιρετικά, πιστεύω θα γίνει πολύ σπουδαίος παίκτης."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.