"Τον κράτησα γιατί φοβήθηκα πως θα αποβληθεί!"


Σε μια κίνηση που τράβηξε τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού κοινού προέβη ένας οπαδός της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του πολύ μεγάλου κυριακάτικου ντέρμπι.

Σε μια δυναμική διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Σμόλινγκ και Μπαλοτέλι στο χώρο του κέντρου, ο Άγγλος αμυντικός εκτόπισε τον επιθετικό των Κόκκινων εκτός γηπέδου και ο Ιταλός σηκώθηκε φουριόζος για να απαντήσει. Ωστόσο! δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι τον αντίπαλό του, καθώς ένας αυθόρμητος οπαδός τον πήρε αγκαλιά προκειμένου να τον συγκρατήσει σε μια πραγματικά φανταστική ενέργεια!

Ο Σον Λεδερμπάροου (όπως λέγεται ο συγκεκριμένος οπαδός) αφότου είδε τον Τζέραρντ να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με αυτόν τον πραγματικά τραγικό τρόπο, αλλά την ομάδα να αντιδρά, να μειώνει σε 1-2 και να πιέζει για το κάτι παραπάνω, φοβήθηκε πως η όποια κίνηση ετοιμαζόταν να κάνει ο τουλάχιστον αντιδραστικός Μπαλοτέλι, θα τον οδηγούσε και αυτόν στην αποβολή! Έτσι για το καλό της ομάδας έβαλε τα δυνατά του για να το αποτρέψει!

Ο ίδιος δηλώνει για το πρωτόγνωρο περιστατικό: 

"Στη συγκεκριμένη φάση ο Σμόλινγκ βγάζει εκτός γηπέδου τον Μπαλοτέλι και ο Μάριο τον πιάνει για να κρατηθεί και να μη χτυπήσει."

"Μπορώ να πω από τη γλώσσα του σώματος του Μάριο ότι ήταν έτοιμος να αντιδράσει και είχε ήδη πάρει μια κίτρινη κάρτα!"

"Είμαι μόλις 1.72 ύψος και ο Μπαλοτέλι είναι αρκετά μεγαλόσωμος, οπότε πάσχιζα να βάλω τα χέρια μου από γύρω του για να τον πιάσω."

"Ο Πίτερ που καθόταν δίπλα μου με βοήθησε. Είναι αστυνομικός και πολλές φορές δουλεύει και στο Άνφιλντ σε ημέρες αγώνα!"

"Μετά από το συμβάν όλοι γύρω γελούσαν και με χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη, αφού έλεγαν και κάτι στον Σμόλινγκ!"

Στη συνέχεια ο Σον αναφέρθηκε και στην αγάπη του αλλά και τις εμπειρίες του για την ομάδα, την οποία έχει ακολουθήσει τόσο στη Ρώμη το 1977, όσο και στην Πόλη το 2005, το Τόκιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2005 και την Αθήνα το 2007. Φέτος είναι η έβδομη σερί χρονιά που παίρνει διαρκείας για τη συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο:

"Όταν είσαι τόσο κοντά νιώθεις ότι συμμετέχεις και εσύ. Πάρα πολλοί παίκτες έχουν περάσει από κοντά μας. Όταν βέβαια παίζουμε με τη Γιουνάιτεντ είναι ακόμα πιο αλλιώτικα τα πράγματα!"

"Εγώ, η γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά μας θα πάμε το καλοκαίρι στη Μελβούρνη που θα είναι και η ομάδα. Έχουν μείνει 4 παιχνίδια στο Άνφιλντ για φέτος, αλλά ελπίζω να περάσουμε και να φτάσουμε στον τελικό του FA Cup. Θα είναι άσχημο άμα χάσουμε, όμως το κυνηγάμε για χρόνια και φέτος είμαστε πολύ κοντά!"

"Ο γιος μου είναι φανατικός Λίβερπουλ και ελπίζω να μπορέσω να πάρω τη φανέλα του Μπαλοτέλι για εκείνον!"

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.