"Κοιτάζει" Νέτο η Λίβερπουλ

Τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Φιορεντίνα,Μουράρα Νέτο,"κοιτάζει" η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον μάνατζερ του ίδιου του παίκτη,Στέφανο Καστάνια.

Ο Νέτο είναι μόλις 25 ετών και στην πέμπτη χρονιά του στους "Viola",διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν,έχοντας μάλιστα κληθεί και στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.Το συμβόλαιο του με τους Ιταλούς λήγει το καλοκαίρι και η Γιουβέντους είναι εκ των ενδιαφερόμενων.Ο μάνατζερ του παίκτη λέει:

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πελάτης μου θα φύγει από τη Φλωρεντία.Έχουμε προτάσεις από Γερμανία,Γαλλία και Αγγλία και θα επιλέξουμε σοφά την πιο βολική.Ο Νέτο δεν έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους.Ενδιαφέρονται έντονα η Λίβερπουλ από την Αγγλία και μια μεγάλη Ισπανική ομάδα.Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά για το μέλλον του."

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας,Ντούνγκα,τον συμβούλεψε να απορρίψει την Γιουβέντους,όπου βασικός και αναντικατάστατος παραμένει ο 37χρονος,μα πάντα εντυπωσιακός Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Το συμβόλαιο του Νέτο τελειώνει το καλοκαίρι και έχει γίνει γνωστό ότι δε θα υπάρξει ανανέωση αυτού. Το σίγουρο είναι ότι στη Λίβερπουλ ίσως έχει μια ευκαιρία και θα γίνει καλός "ανταγωνισμός" με τον Μινιολέ,κάτι που κάνει καλό στην ομάδα.

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης

Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.