Aidy Ward κούρασες...

Το θέμα της ανανέωσης ή μη του Raheem Sterling ξανά μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τη φιλόδοξη προσπάθεια της Manchester United για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, αλλά κυρίως με τις σημερινές, άκρως προκλητικές δηλώσεις του μάνατζέρ του, Aidy Ward.

"Δεν υπογράφει σίγουρα. Ούτε για 700, 800 ή 900 χιλιάδες τη βδομάδα! Δεν υπογράφει!"

"Ο Jamie Carragher είναι ένας βλάκας! Για όσους πιστεύουν ότι δε κάνω σωστά τη δουλειά μου, απλά τους αγνοώ!"

Αυτές ήταν μερικές από τις χαρακτηριστικότερες δηλώσεις του ανθρώπου που εδώ και περίπου 3 μήνες έχει εξοργίσει τη διοίκηση της Liverpool με τη στάση του και κυρίως την επιρροή του, στον Άγγλο διεθνή. Ένα μήνα νωρίτερα, το Liverpool fans.gr είχε ψάξει και σας μετέφερε έγκυρα τη προσωπική σχέση των δύο ανδρών, γράφοντας:

"Έχει άριστες σχέσεις με τον Στέρλινγκ και δε περιορίζονται μόνο σε επαγγελματικά μίτινγκ. Μάλιστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής των "κόκκινων" του ευχήθηκε πέρσι "χρόνια πολλά" μέσω του λογαριασμού του στο twitter και πρόσθεσε:"Ο Έιντι με παρακινεί να κάνω περισσότερα για να βελτιωθώ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου".

Φτάσαμε τέλη Μαϊου και ο Ward με τον Sterling μας έχουν δείξει το θράσος τους στο μέγιστο βαθμό. Οι κύριοι έχουν ξεφύγει από κάθε τι που μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό και σεβαστό στον υγιή φίλαθλο κόσμο των "Scousers"και κάπου εδώ δημιουργείται το ερώτημα, "Raheem και Aidy, έχετε ακουστά τη λέξη αλληλοσεβασμός;"


Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα 6 χρόνια πριν. Η Liverpool πιστεύει και είναι έτοιμη να επενδύσει πάνω στο ταλέντο ενός 14χρονου παιδιού που όπου και αν δοκιμαζόταν, χαρακτηριζόταν προβληματικός εξαιτίας της κακής του συμπεριφοράς! Πράγματι, ο Sterling μόλις στα 17 του βλέπει αυτά που οι άνθρωποι από το Merseyside του είχαν υποσχεθεί, να γίνονται πραγματικότητα, παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα πριν καν ενηλικιωθεί! Απέδειξε όμως ο νεαρός ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης;

Κάπου εδώ φτάνω στο συμπέρασμα ότι ο 20χρονος, όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής βέβαια, έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται τίτλους, Ferrari, εξοχικά και ο,τιδήποτε άλλο! Έχει το δικαίωμα να θέλει να αλλάξει παραστάσεις, τόπο διαμονής και τρόπο ζωής, όμως δεν έχει σε καμιά περίπτωση το ελεύθερο να καταστρέφει τη χημεία της ομάδας, να ισοπεδώνει τη σχέση του με την ομάδα του και να μιλάει ασεβέστατα, έστω και μέσω του μάνατζέρ του, ο οποίος εξάλλου τον εκπροσωπεί και μεταφέρει τις σκέψεις του!

Δε θεωρώ ότι ο Aidy Ward έχει ποτέ στη ζωή του ξανά διαπραγματευτεί μεταγραφή κάποιου πελάτη του αν λάβω υπόψιν μου τη συγκεκριμένη κατάσταση, πάντως όποιες και αν είναι οι συνθήκες στις σχέσεις Sterling-Liverpool, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα, κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Στη περίπτωση του Raheem όμως, φαίνεται ότι μόνο πήρε. Πάντως ο,τι και να γίνει είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο Anfield και θα πωληθεί το επόμενο καλοκαίρι, έτσι ώστε οι "Reds" να πάρουν ένα ποσό για τη μεταγραφή του και όχι να φύγει ως ελεύθερος το 2017 που τελειώνει το συμβόλαιό του. Η υπόθεση εν ολίγοις "μυρίζει" Suarez...

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.