PRE-MATCH: Stoke City vs Liverpool FC

Αύριο (24/5, 17:00 ώρα Ελλάδος) η ομάδα μας δίνει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο τη Stoke στο Britannia και αναζητάει οπωσδήποτε τη νίκη για να μη βρεθεί σε... μπελάδες.

Η Stoke προέρχεται από ισοπαλία (0-0) με τη Burnley και βαθμολογικά είναι αδιάφορη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Mark Hughes θα καταθέσει τα όπλα και θα χαιρετήσει τη σεζόν με μία ήττα. Απ' την άλλη η παράδοση στην έδρα της Stoke μας θέλει να δυσκολευόμαστε (μετράμε μόλις 16 νίκες σε 64 ματς). Ο προπονητής της Stoke θα πρέπει να θεωρεί αμφίβολη τη συμμετοχή των Ireland και Moses, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ στα πιτ βρίσκεται και ο Krkic. Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Butland, Cameron, Shawcross, Muniesa, Pieters, N' Zonzi, Whelan, Walters, Adam, Arnautovic και Diouf.

Η Liverpool προέρχεται από συντριβή με σκορ 1-3, στο τελευταίο ματς του Gerrard στο Anfield με αντίπαλο τη Crystal Palace. Οι "κόκκινοι" ήταν απογοητευτικοί στο παιχνίδι και έχουν μπει σε περιπέτειες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Η Liverpool βρίσκεται στη 5η θέση με 62 βαθμούς και μία ήττα μπορεί να τη πετάξει έξω από το Europa League, αν κερδίσουν η Tottenham (7η - 61) και η Southampton (8η - 60).

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα των παθών για τους "κόκκινους" του Merseyside. Από τη μία τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Brendan Rodgers στην έξοδο ενόψει της συνάντησης του με την FSG στη Βοστόνη και από την άλλη οι δηλώσεις του μάνατζερ του Raheem Sterling πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να υπογράψει στην ομάδα ακόμη κι αν του δώσουν... 1 εκατομμύριο στερλίνες εβδομαδιαίως. Στις δηλώσεις του ο Βορειοϊρλανδός κόουτς εμφανίστηκε σίγουρος... 150% πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας τη νέα σεζόν και πως ο Sterling δε θα πωληθεί. Σε ερώτηση εάν ο μικρός παίξει στο ματς με τη Stoke, είπε πως αν από άποψη φυσικής κατάστασης ο Raheem είναι εντάξει, τότε θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Στα της ομάδας σε αγωνιστικό θέμα, ο Rodgers για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζει τους τραυματίες Jose Enrique, Sakho, Flanagan, Sturridge και -ίσως- τον Mario Balotelli. Η περίπτωση του Ιταλού καθίσταται δύσκολη για συμμετοχή στο ματς. Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Ibe, Henderson, Gerrard, Moreno, Coutinho, Lallana και Sterling.

Επιμέλεια: Santiago
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.