Brendan Rodgers: "Τον αγαπώ το σύλλογο. Αν θέλουν να φύγω, θα φύγω."

Η Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής (24/5) γνώρισε ήττα σοκ με 6-1 από τη Στόουκ. Οι "κόκκινοι" πραγματοποίησαν το χειρότερο ημίχρονο στην ιστορία του συλλόγου, καθώς δέχτηκαν 5 γκολ σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Την ευθύνη της ήττας πήρε ο προπονητής της ομάδας, Brendan Rodgers. Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς είπε πως αν η διοίκηση θέλει να φύγει από τη θέση του προπονητή, τότε θα το κάνει, άσχετα αν έχει ακόμη να προσφέρει πολλά στην ομάδα - την οποία όπως δήλωσε... αγαπάει.

Συγκεκριμένα, είπε: "Καταρχάς, πρέπει να ζητήσω μία συγγνώμη σε όλους όσους συνδέονται με την ομάδα. Ήμασταν απογοητευτικοί σήμερα. Οι οπαδοί αξίζουν μια συγγνώμη. Έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν το θυμό τους και την απογοήτευση τους. Εκείνοι από τη μεριά τους μας στήριξαν σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δε κάναμε το ίδιο, δεν έχουμε δικαιολογία. Φταίμε όλοι. Όμως, για να κερδίσεις την υποστήριξη του κόσμου πρέπει να κερδίσεις και κάποια παιχνίδια, και εμείς δε το κάναμε. Παίρνω την ευθύνη. Ήταν δύσκολη σεζόν."

Και συνέχισε: "Πάντα το έλεγα και θα το λέω, αν οι διοικούντες θέλουν να φύγω θα το κάνω. Είναι απλό. Αλλά νιώθω πως έχω ακόμα να προσφέρω πολλά στο σύλλογο. Υπήρξαν κάποια γεγονότα φέτος που μας έκαναν δύσκολη τη δουλειά, αλλά το καταλαβαίνω. Πέρσι, όταν όλα πήγαιναν καλά, είχαμε την υποστήριξη του καθένα, αλλά παιχνίδια και αποδόσεις όπως σήμερα δεν βοηθάνε τη κατάσταση. Η τιμή μου με θέλει να επιθυμώ τη παραμονή μου εδώ. Αγαπάω τη δουλειά μου. Αγαπάω το σύλλογο."

Τέλος, αναφέρθηκε στη δουλειά που έχουν μπροστά να κάνουν: "Θέλουμε προσθήκες που θα μας βελτιώσουν την εικόνα. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βρεθούμε τη νέα σεζόν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Τελειώσαμε τη φετινή χρονιά στην 6η θέση, αυτή αξίζαμε."

Επιμέλεια: Santiago
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.